Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

TAKEDA: Επενδύει 1 δισ. δολάρια σε ανοσοθεραπείες επόμενης γενιάς

9/7/2023 7:24:50 μμ
Συνεργάζεται με την εταιρεία F-star Therapeutics
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Takeda και η F-star Therapeutics ανακοίνωσαν τη στρατηγική συνεργασία τους για την ανάπτυξη και κυκλοφορία ανοσοθεραπειών επόμενης γενιάς για ασθενείς με καρκίνο. 

Η συμφωνία αφορά συγκεκριμένα την από κοινού έρευνα και ανάπτυξη για αντισώματα που θα στοχεύουν νέους ανοσοογκολογικούς στόχους, χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες ανακάλυψης φαρμάκων της F-star, η οποία θα λάβει χρηματοδότηση έως και 1 δισ. δολαρίων, εφόσον επιτευχθούν οι συμφωνηθέντες στόχοι και ορόσημα. 

Η επικεφαλής του αρμόδιου τμήματος της Takeda, Kathy Seidl δήλωσε: «Αυτή η νέα συνεργασία επεκτείνει περαιτέρω το ερευνητικό μας πρόγραμμα για να υποστηρίξει την ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών που αξιοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα και εμπλέκουν τα ανοσοκύτταρα να επιτεθούν στα καρκινικά κύτταρα».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ευρεία ένδειξη για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα σοβαρότητας της νόσου
Αναδείχθηκαν οι βασικές εταιρικές αξίες της ακεραιότητας, αμεροληψίας, εντιμότητας και επιμονής






Σχετικά άρθρα

Lavipharm A.E.: Νέα Πρόεδρος Δ.Σ. η Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου
Αποφασίστηκε και η διανομή μερίσματος μετά από 18 χρόνια
GENESIS Pharma: Διάκριση DIAMOND στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης-CR Index
Για τις επιδόσεις της στη βιώσιμη ανάπτυξη
Το VresMoo αριθμεί 100 φαρμακεία και συνεχίζει δυναμικά
Η ελληνική πλατφόρμα που συνδέει τα φαρμακεία με τους καταναλωτές