Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η εταιρεία

τελευταία νέα


Ο «Φαρμακευτικός Κόσμος» ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 1989 ως εκδοτική εταιρεία με την κυκλοφορία του ομώνυμου περιοδικού. Από τότε έως και σήμερα αποτελεί το πρώτο σε αναγνωσιμότητα φαρμακευτικό περιοδικό ανάμεσα στους 10 χιλιάδες Έλληνες φαρμακοποιούς. Αναλυτικά οι υπηρεσίες που παρέχει σήμερα η εταιρεία Φαρμακευτικός Κόσμος περιλαμβάνουν:

Φαρμακευτικός Κόσμος

Το περιοδικό "Φαρμακευτικός Κόσμος" εκδίδεται από το 1989 μέχρι και σήμερα. Είναι το κορυφαίο περιοδικό όσον αφορά τη διάρκεια της κυκλοφορίας, την αναγνώριση και την ανάγνωσή του και η ύλη του είναι αφιερωμένη στον φαρμακευτικό κλάδο. Απευθύνεται σε φαρμακοποιούς και άλλους επαγγελματίες υγείας και στελέχη του φαρμακευτικού χώρου παρέχοντας αξιόπιστες επιστημονικές και επαγγελματικές ενημερώσεις και εκπαίδευση, πληροφορίες, νέα και τάσεις στην αγορά και προωθεί τις πολύτιμες επαγγελματικές και κοινοτικές δραστηριότητες των φαρμακοποιών. Είναι ένα έντυπο περιοδικό που αποστέλλεται κάθε δύο μήνες εντελώς δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, αποτελώντας έτσι το ιδανικό εκδοτικό εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων φαρμακείου. Το περιοδικό αποστέλλεται και ηλεκτρονικά στο mail σας μόλις τυπωθεί.

F.daily

To f.daily, το νέο, εξειδικευμένο B2B, καθημερινό e-newsletter, απευθύνεται σε όλους τους φαρμακοποιούς, decision makers, executives και experts από το φαρμακευτικό κλάδο καθώς και όσους σχετίζονται με τον κλάδο της αγοράς του φαρμακείου. Στο αναγνωστικό κοινό του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ανώτερα και μεσαία στελέχη (CEOs, Marketing Managers, PR Managers, Sales Directors) των επιχειρήσεων παρασκευής, εισαγωγής και εμπορίας φαρμακευτικών προϊόντων και γενικότερα προϊόντων υγείας, φαρμακαποθηκών, συνεταιρισμών και προμηθευτών του φαρμακευτικού κλάδου. Το ηλεκτρονικό έντυπο αποστέλλεται κάθε απόγευμα σε περισσότερους από 10 χιλιάδες φαρμακοποιούς και στελέχη επιχειρήσεων.

farmakeutikoskosmos.gr

Από το 2007 μέχρι και σήμερα ο «Φαρμακευτικός Κόσμος» έχει δημιουργήσει το ειδησεογραφικό site www.f-kosmos.gr το οποίο αποτελεί, σε καθημερινή βάση, την πιο άμεση και έγκυρη πηγή πληροφόρησης σε θέματα φαρμάκου και υγείας.

Στον καταναλωτή παρέχει πρόσβαση σε πλήθος αξιόπιστων πληροφοριών σχετικά με τις παθήσεις αλλά και συμβουλές για την κατάσταση της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας τους.

Στο φαρμακοποιό εξασφαλίζει πλήρη και άμεση ενημέρωση για τις επαγγελματικές εξελίξεις, την πολιτική φαρμάκου και την επιστημονική επικαιρότητα και ακόμα προτάσεις ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Για τα στελέχη του φαρμακευτικού κλάδου, έναν από τους πιο δυναμικούς και ανταγωνιστικούς της ελληνικής οικονομίας, συνιστά ένα πολύτιμο εργαλείο για την άντληση επιχειρηματικών ειδήσεων αλλά και βήμα για την παρουσίαση και προβολή εταιρικών δράσεων.

f-anazitisi

Το 2010 οι εκδόσεις «Φαρμακευτικός Κόσμος» δημιούργησαν την f-anazitisi, μια επαναστατική διαδικτυακή βάση δεδομένων, η οποία προσφέρει στους –συνδρομητές της-επιστήμονες της υγείας, την κατάλληλη συμβουλή για την υποστήριξη του ασθενούς, τη δυνατότητα της συνεχιζόμενης και δια βίου εκπαίδευσής τους και τη δυνατότητα συμπληρωματικών πωλήσεων (όσον αφορά τους φαρμακοποιούς).

Best in Pharmacy Awards

Από το 2018 και κάθε χρόνο πραγματοποιούνται τα «Best in Pharmacy Awards» με στόχο να αναδείξουν τα καλύτερα προϊόντα υγείας και τις δυναμικότερες εταιρείες που τα διακινούν στα φαρμακεία. Κάθε χρόνο δεκάδες εταιρείες συμμετέχουν στα βραβεία-θεσμό για τα προϊόντα φαρμακείου, τις υπηρεσίες που τα προωθούν καθώς και για τους προμηθευτές τους.Οι έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις του «ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ανήκουν στον Όμιλο BoussiasCommunications. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. https://www.boussias.com/