Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Βοήθεια

τελευταία νέα


Γενικές συμβουλές & πρακτικές για αποτελεσματικότερη πλοήγηση και άντληση πληροφοριών.

 

Έχετε ενεργοποιημένα πάντοτε τα cookies στον browser που χρησιμοποιείτε.

Το site του Φαρμακευτικού Κόσμου χρειάζεται τα cookies για να εκτελεί μια σειρά από διαδικασίες, όπως η σύνδεση (login), η πρόσβαση στο Forum και άλλα.

 

 

Είσοδος στο portal των φαρμακοποιών & στελεχών φαρμακευτικού κλάδου.

Για την είσοδο σας στο portal των φαρμακοποιών & στελεχών φαρμακευτικού κλάδου, οφείλετε να γνωρίζετε:

 

 

Περιορισμένη πρόσβαση

 

Το portal των φαρμακοποιών απευθύνεται αποκλειστικά σε φαρμακοποιούς και σε επαγγελματίες του χώρου του φαρμάκου γενικότερα. Αν είστε φαρμακοποιός και δεν μπορείτε να μπείτε στο portal ή αν εμφανίζεται η ένδειξη "Περιορισμένη Πρόσβαση", εισάγετε το ΓΕΝΙΚΟ κωδικό εισόδου (ισχύει για όλους τους φαρμακοποιούς).

Αν δεν τον γνωρίζετε, επικοινωνήστε μαζί μας με email (info@farmkosm.gr) ή τηλεφωνικά (210 2829552, εσωτ. 207).

 

 

Εγγραφή νέου μέλους

 

Στη σελίδα εγγραφής μέλους (/new-member) μπορείτε να κάνετε εγγραφή ως μέλος του site του Φαρμακευτικού Κόσμου. Η διαδικασία είναι απλή, δωρεάν, και δεν σας δεσμεύει με κανένα τρόπο.

Ζητούνται κάποια προσωπικά σας στοιχεία για την καλύτερη δημογραφική εικόνα των χρηστών μας, καθώς και να συμπληρώσετε την ιδιότητα με την οποία χρησιμοποιείτε το portal μας. Εάν είστε φαρμακοποιός / στέλεχος του φαρμακευτικού κλάδου, θα ακολουθήσει επιβεβαίωση των στοιχείων σας από το προσωπικό μας, και μόνο τότε θα σας δοθεί πρόσβαση.

Παρακαλούμε ΜΗΝ κάνετε εγγραφή ως φαρμακοποιός / στέλεχος του φαρμακευτικού κλάδου εάν δεν έχετε τέτοια ιδιότητα.

Το πεδίο Username στην φόρμα εγγραφής θα αποτελεί το username με το οποίο κάνετε login, αλλά και εμφανίζεστε στο forum. Για το λόγο αυτό, το username δεν μπορεί να αλλάξει.

 

Διαγραφή μέλους

 

Παρόλο που θα λυπηθούμε να σας χάσουμε από μέλος, η διαδικασία απεγγραφής γίνεται από τα μέλη της ομάδας του Φαρμακευτικού Κόσμου. Αυτό πρακτικά σημαίνει την απευθείας επικοινωνία σας με τον Φαρμακευτικό Κόσμο στο 210 2829552.

Αν και θα επιθυμούσαμε να μάθουμε τους λόγους αποχώρησής σας και το αν μπορούμε να βελτιωθούμε σε σημεία που θα μας υποδείξετε, σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση σας και θα σας αφαιρέσουμε άμεσα από το σύστημα.

 

Υπενθύμιση password

Εάν έχετε ξεχάσει το password εισόδου σας, μπορείτε να συμπληρώσετε το email σας στο ειδικό πεδίο (/member-pass), και θα σας σταλεί email με τον κωδικό σας.

 

Αλλαγή στοιχείων μέλους

Για να αλλάξετε όλα ή κάποια στοιχεία μέλους, αρκεί να κάνετε login και να μεταβείτε στην σελίδα επεξεργασίας προφίλ (/member-profile). Εκεί μπορείτε να αλλάξετε τα περισσότερα από τα στοιχεία σας.

 

Ασφάλεια δεδομένων

 

Όσα στοιχεία καταχωρείτε κατά την εγγραφή σας παραμένουν ασφαλή από τρίτους, και δεν χρησιμοποιούνται ποτέ για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς από τρίτους.

 

Παροχές μελών

 

Αποθηκευμένα άρθρα

Στο κάτω μέρος κάθε σελίδας, στην ενότητα "Βρίσκετε αυτή τη σελίδα ενδιαφέρουσα;”, και μέσω του link "Αποθήκευση στα αγαπημένα μέλους”, έχετε τη δυνατότητα να βάλετε έναν "σελιδοδείκτη” στη συγκεκριμένη σελίδα, για γρήγορη πρόσβαση σε αυτή σε μεταγενέστερο χρόνο.

Η λειτουργία αυτή καταχωρεί την τρέχουσα σελίδα στις αγαπημένες σας, στις οποίες έχετε πρόσβαση αφού κάνετε login μέσω της σελίδας "Αποθηκευμένα άρθρα” (/member-articles)

 

Forum

Πρόκειται για το Βήμα Διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών και απόψεων μεταξύ των μελών. Εδώ συμμετέχετε στο διάλογο για θέματα από το χώρο του φαρμάκου ή θέτετε εσείς θέματα προς συζήτηση.

 

Κατάλογος επιχειρήσεων

Ως μέλος, έχετε πρόσβαση σε έναν πλούτο πληροφοριών και στοιχείων επικοινωνίας σχετικά με επιχειρήσεις του ευρύτερου κλάδου της υγείας.

 

Χρήσιμα links

Τα χρήσιμα links παρέχουν μια μοναδική πηγή άντλησης συνδέσμων προς τις ιστοσελίδες φορέων, συνδέσμων, οργανώσεων και γενικώς όσων δραστηριοποιούνται ή σχετίζονται με τον ευρύτερο κλάδο της υγείας.

 

Δυνατότητα προβολής σας μέσα από τις «Μικρές Αγγελίες» του site

 

Δυνατότητα συμμετοχής σας σε συγκεκριμένα δημοψηφίσματα

 

Δυνατότητα αξιολόγησης άρθρων

 

Δυνατότητα δημοσίευσης άρθρων σας

 

Εβδομαδιαίο ενημερωτικό Newsletter με το οποίο έχετε συνοπτικά όλη την εικόνα της τρέχουσας επικαιρότητας και πληροφορείστε γρήγορα και έγκαιρα για κάθε εξέλιξη που αφορά το επάγγελμά σας.

 

Πλοήγηση

 

Για την πλοήγηση σας το κυριότερο εργαλείο είναι το οριζόντιο μενού. Μέσω της ειδικής κατασκευής του, μπορείτε με λίγες κινήσεις του ποντικιού να εξερευνήσετε όλες τις κύριες ενότητες, μαζί με τις υποενότητες τους.

Κάνοντας κλικ σε μια κύρια ενότητα, οδηγείστε σε μια σελίδα με τις υποενότητες της σε μορφή οριζόντιων μπαρών.

Κάνοντας κλικ σε μία από τις μπάρες, δηλαδή σε μια υποενότητα, πχ στις "Ειδήσεις” της ενότητας "Επίκαιρα”, η μπάρα αυτή ανοίγει για να ξεδιπλώσει τα τελευταία άρθρα της υποκατηγορίας αυτής. Εάν επιθυμείτε περισσότερα άρθρα από τη συγκεκριμένη υποκατηγορία, τότε κάντε κλικ στο link "Εμφάνιση περισσότερων άρθρων” και θα λάβετε μια λίστα με άρθρα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Με ένα κλικ εκ νέου στην πράσινη οριζόντια μπάρα, η υποενότητα με τα περιεχόμενα της αναδιπλώνεται.

Εάν από το αναδυόμενο κύριο οριζόντιο μενού, κάνετε κλικ κατευθείαν στην υποενότητα "Ειδήσεις”, αντί για το "Επίκαιρα”, θα μεταβείτε στην ίδια οθόνη όπως και στο προηγούμενο παράδειγμα, με την διαφορά ότι η μπάρα "Ειδήσεις” θα είναι ήδη "ξεδιπλωμένη”.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, κάτω από μια υποενότητα, μπορεί να υπάρχουν περαιτέρω υποενότητες (πχ /articles-k/sygxronew%20pathiseis/47). Σε μια τέτοια περίπτωση οι υπο-υποενότητες αυτές διαχωρίζονται μεταξύ τους και για κάθε μία εμφανίζονται τα τελευταία της άρθρα.

 

Επιλογές εμφάνιση λιστών άρθρων.

 

Στην κορυφή κάθε λίστας υπάρχουν δύο κουμπιά με τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε τον τρόπο εμφάνισης των λιστών των άρθρων.

Η αναλυτική εμφάνιση παρουσιάζει μια μικρή φωτογραφία (thumbnail), ένα τίτλο και μια ημερομηνία, καθώς κι ένα πολύ σύντομο κείμενο με τον υπότιτλο-περίληψη του άρθρου.

Η συνοπτική εμφάνιση παρουσιάζει μόνο ημερομηνία και τίτλο άρθρου, και ουσιαστικά παράγει μια πιο συμπαγή και "μαζεμένη” εμφανισιακά λίστα άρθρων, καταλαμβάνοντας λιγότερο χώρο στη οθόνη.

Η επιλογή εμφάνισης που θα κάνετε, διατηρείται κάθε φορά που επισκέπτεστε το site.

 

Αναζήτηση

 

Η απλή και η σύνθετη αναζήτηση παράγουν αποτελέσματα που προκύπτουν από την κύρια ενότητα που είσαστε. Εάν δηλαδή είστε στην γενικότερη ενότητα του Φαρμακοποιού, τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα αποτελούνται από άρθρα της ενότητας του Φαρμακοποιού.

Μέσω της σύνθετης αναζήτησης έχετε τη δυνατότητα να εκτελέσετε αναζητήσεις βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, πετυχαίνοντας έτσι πιο στοχευμένα και ακριβή αποτελέσματα.

Τα κριτήρια αναζήτησης είναι "Συγγραφέας”, "Πάθηση” και "Δραστική ουσία”.

 

Παρουσίαση άρθρου

 

Αξιολόγηση άρθρου

Σε επιλεγμένα άρθρα επιτρέπεται αξιολόγησή τους από τους χρήστες. Για να αξιολογήσετε ένα άρθρο πρέπει να κάνετε login.

Στη συνέχεια, κάνετε κλικ στο αστέρι που εκφράζει την αξιολόγησή σας. Το 1ο αστέρι ισοδυναμεί με ένα αστέρι-χαμηλή αξιολόγηση, ενώ το 5ο ισοδυναμεί με 5 αστέρια – υψηλή αξιολόγηση.

 

Σχετικά άρθρα

Στο κάτω μέρος κάθε άρθρου μπορείτε να πλοηγηθείτε σε άλλα σχετικά με το τρέχον άρθρα. Σας δίνεται η δυνατότητα να φιλτράρετε τα σχετικά άρθρα που παρουσιάζονται, βάσει συγκεκριμένων φίλτρων όπως από τον ίδιο συγγραφέα, με κοντινή ημερομηνία σύνταξης κ.α.

 

Βρίσκετε αυτή τη σελίδα ενδιαφέρουσα;

Στο πλαίσιο αυτό θα βρείτε μια σειρά από ενέργειες που μπορείτε να εκτελέσετε προκειμένου να αποθηκεύσετε, αποστείλετε, μοιραστείτε την τρέχουσα σελίδα.

 

Αποστολή σε φίλο

Μέσω της επιλογής αυτής μπορείτε να στείλετε το link της σελίδας σε φίλους κ.α.

 

Εκτύπωση σελίδας

Η "εκτύπωση σελίδας” σας επιτρέπει να τυπώσετε τη σελίδα.

 

Προσθήκη στα αγαπημένα

Η επιλογή αυτή ανοίγει το παράθυρο των αγαπημένων/favorites/bookmarks του browser που χρησιμοποιείτε, ώστε να μπορέσετε να καταχωρήσετε μια συντόμευση για τη συγκεκριμένη σελίδα.

 

Αποθήκευση στα αγαπημένα μέλους

Η λειτουργία αυτή αποθηκεύει την τρέχουσα σελίδα σε άλλη ειδική σελίδα στην οποία έχετε πρόσβαση ως μέλη.

 

Share

Η λειτουργία share επιτρέπει τη δημοσίευση / διαμοιρασμό της τρέχουσας σελίδας σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε browser based bookmarks κ.α.

 

RSS Feeds

Τα RSS feeds είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει την παρακολούθηση της αρθρογραφίας μέσω ειδικού λογισμικού. Μέσω της τεχνολογίας αυτής, τα άρθρα του Φαρμακευτικού Κόσμου "σερβίρονται” στον RSS reader της επιλογής σας, σε τακτά χρονικά διαστήματα.