• Χρησιμοποιείται σε μαρμελάδες, λουκάνικα, χάμπουργκερ, αλλαντικά, αλκοολούχα ποτά και δημητριακά πρωινού με φρουτάκια • Ένοχη για καρκίνους, βλάβες στο DNA, αλλεργικές αντιδράσεις και υπερκινητικότητα στα παιδιά • Πλήρη άγνοια δηλώνουν οι ελληνικές αρχές |
Ένα ακόμη «Ε» μπήκε στη μαύρη λίστα, καθώς ενοχοποιείται για την πρόκληση καρκίνου, βλαβών στο DNA, αλλεργικών αντιδράσεων και άλλων παθήσεων. Πρόκειται για χρωστική που χρησιμοποιείται σε τρόφιμα, αλλά μετά τα στοιχεία που παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων η ΕΕ ετοιμάζεται να την απαγορεύσει. |
Διαβάστε επίσης
19/4/2024 1:04:38 πμΟ Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
19/4/2024 1:00:01 πμFAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization