Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


ΕΦΚΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

1/7/2020 2:05:54 μμ
Γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα αποτελέσματα των αιτήσεων για την πρώτη κατασκηνωτική περίοδο του ΕΦΚΑ είναι ήδη διαθέσιμα και όσοι έχουν υποβάλει αίτηση έλαβαν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει με τις οδηγίες για την εκτύπωση της κάρτας κατασκηνωτή. 

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων για τις επόμενες κατασκηνωτικές περιόδους, καθώς και για την 5η περίοδο (1-15 Σεπτεμβρίου) που αφορά τα παιδιά με αναπηρία.

Η υποβολή της αίτησης γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr κατόπιν πιστοποιημένης πρόσβασης με τους κωδικούς του TAXIS και οι γονείς μπορούν να επιλέξουν μέχρι 5 κατασκηνώσεις με σειρά προτεραιότητας.

Λόγω της φετινής μείωσης των προσφερόμενων από τις κατασκηνώσεις θέσεων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊου, σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης οι αιτήσεις θα μοριοδοτηθούν με βάση το ύψος του πραγματικού οικογενειακού εισοδήματος από κάθε πηγή, όπως αυτό εμφανίζεται στο τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΑΑΔΕ.

Σημειώνεται ότι οι κατασκηνώσεις του ΕΦΚΑ δέχονται παιδιά ηλικίας 6-16 ετών των δικαιούχων ασφαλισμένων 15 τέως Ταμείων που έχουν ενταχθεί στον e-ΕΦΚΑ, μεταξύ των οποίων και το ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και κορυφαία διάκριση από διεθνή φορέα για υπηρεσίες του
Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ για ασθενείς 6-11 ετών






Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους