Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Boehringer Ingelheim Ελλάς: Ενισχύει το Πυροσβεστικό Σώμα με τη δωρεά υπερσύγχρονου οχήματος

17/7/2023 7:42:50 μμ
Πρόκειται για όχημα μεταφοράς προσωπικού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Αρωγός στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, η Boehringer Ingelheim Ελλάς προχώρησε στη δωρεά ενός υπερσύγχρονου οχήματος μεταφοράς προσωπικού, τύπου VAN 9 θέσεων, Sprinter (4x4), ενισχύοντας την ομάδα «ΙΚΑΡΟΣ» της Περιφέρειας Αττικής. Το όχημα βρίσκεται ήδη στη διάθεση των χειριστών Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Σ.μη.Ε.Α.). 

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης ο Πρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος της Boehringer Ingelheim Ελλάς Δημήτρης Αναγνωστάκης δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελεί το Πυροσβεστικό Σώμα. Στον επίπονο αγώνα που δίνουν οι πυροσβέστες όλο το χρόνο για να διασώσουν ανθρώπινες ζωές αλλά και το φυσικό μας πλούτο, χαιρόμαστε που γινόμαστε αρωγοί. Είναι άξιοι θαυμασμού και ελπίζουμε με τη δωρεά του οχήματος αυτού να τους βοηθήσουμε στο έργο τους». Από τη μεριά του ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος επισήμανε πως η κίνηση αυτή ενισχύει την προσπάθειά τους ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις τόσο της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου αλλά και άλλων σημαντικών προκλήσεων που καθημερινά αντιμετωπίζουν».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τη θεραπεία σπάνιων διάμεσων πνευμονοπαθειών






Σχετικά άρθρα

AstraZeneca: 10 νέα φάρμακα την επόμενη διετία για 53 ενδείξεις
Δυνητικά θα μπορούσαν να είναι εμπορικά διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά
Η Pharma Q στο συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM 2025
Καλεί τους φαρμακοποιούς σε ομιλία για τη Mastiha var. Chia
Η YOUTH LAB. συμμετέχει στην εκθεση Hellas Pharm 2025
Θα παρουσιάσει τη νέα εταιρική ταυτότητα και καινοτομίες στην αντηλιακή προστασία
#MPES_StaPapoutsiaMou & «Χρώμα στα Νοσοκομεία»
Οι δύο δράσεις του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ που διεκδικούν διάκριση στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς»