Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Boehringer Ingelheim Ελλάς: Ενισχύει το Πυροσβεστικό Σώμα με τη δωρεά υπερσύγχρονου οχήματος

17/7/2023 7:42:50 μμ
Πρόκειται για όχημα μεταφοράς προσωπικού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Αρωγός στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, η Boehringer Ingelheim Ελλάς προχώρησε στη δωρεά ενός υπερσύγχρονου οχήματος μεταφοράς προσωπικού, τύπου VAN 9 θέσεων, Sprinter (4x4), ενισχύοντας την ομάδα «ΙΚΑΡΟΣ» της Περιφέρειας Αττικής. Το όχημα βρίσκεται ήδη στη διάθεση των χειριστών Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Σ.μη.Ε.Α.). 

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης ο Πρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος της Boehringer Ingelheim Ελλάς Δημήτρης Αναγνωστάκης δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελεί το Πυροσβεστικό Σώμα. Στον επίπονο αγώνα που δίνουν οι πυροσβέστες όλο το χρόνο για να διασώσουν ανθρώπινες ζωές αλλά και το φυσικό μας πλούτο, χαιρόμαστε που γινόμαστε αρωγοί. Είναι άξιοι θαυμασμού και ελπίζουμε με τη δωρεά του οχήματος αυτού να τους βοηθήσουμε στο έργο τους». Από τη μεριά του ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος επισήμανε πως η κίνηση αυτή ενισχύει την προσπάθειά τους ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις τόσο της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου αλλά και άλλων σημαντικών προκλήσεων που καθημερινά αντιμετωπίζουν».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Πούλησε όλα τα καταστήματά της


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους