Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Amgen Hellas τιμάται ως μια από τις πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδος

14/7/2023 12:20:30 πμ
Καταλαμβάνοντας μια θέση στη σχετική λίστα του Fortune
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ανάμεσα στις εταιρείες που ξεχώρισαν για τη καινοτομία, την εξωστρέφεια και την εταιρική τους υπευθυνότητα βρέθηκε για ακόμη μία χρονιά η Amgen Hellas, καταλαμβάνοντας μια θέση στη λίστα Fortune’s Most Admired Companies in Greece 2023, του κορυφαίου θεσμού για την εταιρική φήμη. 

Συγκεκριμένα, η Amgen Hellas συναντάται φέτος στη 10η θέση της λίστας των πιο αξιοθαύμαστων επιχειρήσεων, εντασσόμμενη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη δεκάδα των 20 διακεκριμένων εταιρειών. Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν περισσότερα από 2.000 κορυφαία στελέχη, από τις 440 εταιρείες όλων των κλάδων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και παρουσιάζουν κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Η κατάταξη της λίστας προκύπτει ύστερα από έρευνα που διεξάγει τα τελευταία εννιά χρόνια στην Ελλάδα το Fortune, σε συνεργασία με την KPMG και διαμορφώνεται βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων εταιρικής φήμης. Μεταξύ άλλων, στα παραπάνω κριτήρια εντάσσονται η διαχείριση εταιρικών πόρων, η καινοτομία, η ανταγωνιστικότητα, η εξωστρέφεια, η ποιότητα προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και η διοίκηση ανθρωπίνου δυναμικού. 

Το βραβείο παρέλαβε η Εύη Μωραίτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Amgen Hellas, η οποία δήλωσε: «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακούραστα και ομαδικά για την αξιοποίηση και εφαρμογή της επιστημονικής μεθόδου, ως μέσο για τη δημιουργία θεραπειών, ικανών να βελτιώνουν την υγεία των ασθενών μας και να σώζουν ζωές».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διαβούλευση


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους