Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Bristol Myers Squibb Ελλάδας: Οι εργαζόμενοί της τιμούν τους ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα

21/9/2023 7:31:23 μμ
Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ασθενών 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Όπως κάθε Σεπτέμβριο, οι άνθρωποι της BMS σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία, αποτίνουν ειδικό φόρο τιμής στους ασθενείς με χρόνια και σοβαρά νοσήματα, συμμετέχοντας σε δράσεις που τους παρέχουν την ευκαιρία να αναλογιστούν την πραγματική αξία της εργασίας τους και να επανασυνδεθούν με την αποστολή και το όραμα της εταιρείας. Συναντώντας και συνομιλώντας με τους ασθενείς και ακούγοντας τα βιώματα και τα συναισθήματά τους, οι εργαζόμενοι εμπνέονται ώστε να διατηρούν αμείωτες τις δεσμεύσεις τους για την ικανοποίηση των ακάλυπτων ιατρικών αναγκών.


Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, η BMS Ελλάδας διοργάνωσε εσωτερική εκδήλωση με τίτλο "Breathing Beyond με κεντρικό προσκεκλημένο έναν ασθενή με καρκίνο του πνεύμονα. Μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον ίδιο πώς βιώνει τη ζωή με μία από τις πιο σοβαρές μορφές καρκίνου, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, τον αντίκτυπο στις σχέσεις με τον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο, αλλά και πώς συμμετέχει στη λήψη των θεραπευτικών αποφάσεων που τον αφορούν.


Ο Σοφοκλής Χάνος, Patient Advocacy & Communications Manager της BMS Ελλάδας, δήλωσε: «Η Παγκόσμια Εβδομάδα Ασθενών έχει καθιερωθεί ως αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Bristol Myers Squibb. Μας υπενθυμίζει το λόγο για τον οποίο εργαζόμαστε, μας δίνει την ευκαιρία να νιώσουμε υπερήφανοι για όσα έχουμε πετύχει και να αντλήσουμε έμπνευση ώστε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα. Εργαζόμαστε για τους ασθενείς μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο
Σχετικά με τους καρκίνους του πνεύμονα και του τραχήλου της μήτρας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών