Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Bayer Ελλάς: η Τεχνητή νοημοσύνη και τα big data τα βασικά εργαλεία της φαρμακοβιομηχανίας

18/4/2022 2:14:55 πμ
Μεγάλος στόχος της εταιρείας και η βιώσιμη γεωργία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H Bayer Ελλάς, κατά τη διάρκεια του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, είχε διπλή εμφάνιση συμμετέχοντας σε δύο πάνελ που εστίασαν αφενός στην ανάγκη δημιουργίας στο χώρο της υγείας ενός οικοσυστήματος φιλικού προς την καινοτομία και αφετέρου στην ανάγκη παραγωγής περισσότερων τροφίμων με λιγότερους πόρους, δύο σημαντικές προτεραιότητες της εταιρείας και βασικοί πυλώνες στη χάραξη της στρατηγικής της. 

Ο Andreas Pollner, Μanaging Director & Senior Bayer Representative στην Ελλάδα συμμετείχε στο πάνελ «The outside in perspective for innovation in health», στο οποίο επισήμανε την ανάγκη τοποθέτησης του ασθενή στο επίκεντρο εξηγώντας πως αποτελεί το κλειδί για τη βελτίωση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. «Η φροντίδα των ασθενών βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φαρμακευτικών εταιρειών. Το γεγονός αυτό δεν είναι αρκετό, αλλά απαιτείται ένα συνολικό οικοσύστημα φιλικό προς την καινοτομία, το οποίο στη χώρα μας αναπτύσσεται συνεχώς», διαπίστωσε ο Α. Pollner. «Η τεχνητή νοημοσύνη και τα big data είναι βασικά εργαλεία της φαρμακοβιομηχανίας αυτή τη στιγμή, αλλά χρειάζεται και η διασύνδεση όλων των εμπλεκομένων φορέων μεταξύ τους».

Η Bayer συμμετείχε ακόμα στο πάνελ με αντικείμενο: «Economic and food security impacts of EU farm to fork strategy», στο οποίο επισημάνθηκε πως η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό των παραγωγών για το φιλόδοξο όραμα της ΕΕ για βιώσιμη γεωργία.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Είναι ρινικό σπρέι με ταχεία δράση που λαμβάνεται "on demand"
'Αμεση και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε καινοτόμες θεραπείες ζητούν οι Ενώσεις Ασθενών






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών