Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


«'Αλμα Ζωής»: Δημιουργεί το mobile app “MY alma”

15/2/2019 2:18:23 μμ
Μία δωρεάν εφαρμογή για κάθε γυναίκα με μεταστατικό καρκίνο μαστού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με οδηγό τις ανάγκες των ασθενών με μεταστατικό καρκίνο μαστού, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «'Αλμα Ζωής» έχει δημιουργήσει ένα mobile application που έχει σαν στόχο να γίνει χρήσιμο εργαλείο για κάθε γυναίκα με μεταστατικό καρκίνο μαστού.


Μέσω της εφαρμογής οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για νεότερα ιατρικά δεδομένα, για σημεία ενδιαφέροντος όπως Νοσοκομεία, Δομές Υγείας και Ιατρεία πόνου, να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση των συναισθημάτων τους και των ανεπιθύμητων ενεργειών της θεραπείας τους, να θέσουν στόχους που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους και να δουν προτάσεις για βελτίωση της καθημερινότητάς τους.


Η Mobile εφαρμογή "My Alma” υλοποιείται με την υποστήριξη του διεθνούς βραβείου SPARC που απονεμήθηκε στο «'Αλμα Ζωής», μέσω της συνεργασίας της Ένωσης για το Διεθνή Έλεγχο του Καρκίνου (UICC) και της Pfizer Inc. Το mobile app «ΜΥ alma» διατίθεται ήδη, εντελώς δωρεάν από το Google Play και το App Store και την επιστημονική επιμέλεια της εφαρμογής έχει η Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους