Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης: Αναβαθμίζει τις υπηρεσίες Pharmassistance

10/10/2023 11:54:46 μμ
Και καλεί τους φαρμακοποιούς να τις δοκιμάσουν
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H εταιρεία Pharmassistance Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, αναβαθμίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της σχετικά με τη μηχανογραφική και λογιστική υποστήριξη και τις υπηρεσίες καθαριότητας και προσκαλεί τα μέλη του να τις δοκιμάσουν. 


Ειδικότερα, η Pharmassistance αναλαμβάνει το service του υπολογιστή του φαρμακείου (διάγνωση, επιδιόρθωση και αναβάθμιση) τόσο σε επίπεδο hardware, π.χ. τοποθέτηση και αντικατάσταση περιφερειακών εξαρτημάτων, όσο και σε επίπεδο software όπως είναι η επίλυση προβλημάτων και εγκατάσταση προγραμμάτων φαρμακείου, λειτουργικών και λογισμικού, καθώς και εργασίες antivirus. Αναλαμβάνει δε και τη μεταφορά του απαραίτητου εξοπλισμού από και προς το φαρμακείο.


Επιπλέον αναβαθμίζονται και οι υπηρεσίες λογιστικής υποστήριξης, όπως είναι η καταχώρηση παραστατικών και η σύνταξη δηλώσεων. Παράλληλα η Pharmassistance στηρίζει το φαρμακείο σε ό,τι αφορά τους υπαλλήλους, παρακολουθώντας τις κλαδικές και εθνικές συμβάσεις και αναλαμβάνοντας διαδικασίες που αφορούν την υποβολή αρχείων σε φορείς, όπως ο ΕΦΚΑ, την κατάρτιση ωραρίου κτλ.


 Τέλος, ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ενημερώνει για το νέο τιμοκατάλογο των υπηρεσιών που παρέχει το εξειδικευμένο συνεργείο καθαριότητας


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνεργάτες της Pharmassistance θα βρίσκονται στο περίπτερο του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην έκθεση Pharma Point, 21-22 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμοι για να προτείνουν εξειδικευμένες ιδέες βάσει των αναγκών κάθε φαρμακείου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Απέσπασε 5 διακρίσεις στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024»






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη