Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης: Αναβαθμίζει τις υπηρεσίες Pharmassistance

10/10/2023 11:54:46 μμ
Και καλεί τους φαρμακοποιούς να τις δοκιμάσουν
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H εταιρεία Pharmassistance Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, αναβαθμίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της σχετικά με τη μηχανογραφική και λογιστική υποστήριξη και τις υπηρεσίες καθαριότητας και προσκαλεί τα μέλη του να τις δοκιμάσουν. 


Ειδικότερα, η Pharmassistance αναλαμβάνει το service του υπολογιστή του φαρμακείου (διάγνωση, επιδιόρθωση και αναβάθμιση) τόσο σε επίπεδο hardware, π.χ. τοποθέτηση και αντικατάσταση περιφερειακών εξαρτημάτων, όσο και σε επίπεδο software όπως είναι η επίλυση προβλημάτων και εγκατάσταση προγραμμάτων φαρμακείου, λειτουργικών και λογισμικού, καθώς και εργασίες antivirus. Αναλαμβάνει δε και τη μεταφορά του απαραίτητου εξοπλισμού από και προς το φαρμακείο.


Επιπλέον αναβαθμίζονται και οι υπηρεσίες λογιστικής υποστήριξης, όπως είναι η καταχώρηση παραστατικών και η σύνταξη δηλώσεων. Παράλληλα η Pharmassistance στηρίζει το φαρμακείο σε ό,τι αφορά τους υπαλλήλους, παρακολουθώντας τις κλαδικές και εθνικές συμβάσεις και αναλαμβάνοντας διαδικασίες που αφορούν την υποβολή αρχείων σε φορείς, όπως ο ΕΦΚΑ, την κατάρτιση ωραρίου κτλ.


 Τέλος, ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ενημερώνει για το νέο τιμοκατάλογο των υπηρεσιών που παρέχει το εξειδικευμένο συνεργείο καθαριότητας


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνεργάτες της Pharmassistance θα βρίσκονται στο περίπτερο του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην έκθεση Pharma Point, 21-22 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμοι για να προτείνουν εξειδικευμένες ιδέες βάσει των αναγκών κάθε φαρμακείου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος
Προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στο καταστατικό του


Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος