Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Στις 7 Απριλίου, ραντεβού με την Υπευθυνότητα

21/3/2023 1:06:08 πμ
40+ ομιλητές στο 11o συνέδριο CSR in Action
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μόλις τρεις εβδομάδες μας χωρίζουν από το 11ο Συνέδριο «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη» και τη μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση της κοινότητας στελεχών CSR & Sustainability, που πραγματοποιείται στις 7 Απριλίου στο αμφιθέατρο OTEAcademy. Στο συνέδριο αναμένεται να δώσουν το «παρών» περισσότερα από 200 στελέχη με πεδίο δράσης την Εταιρική Υπευθυνότητα, καθώς αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διαμοιρασμό πρακτικών και εμπειριών, για προβληματισμό και έμπνευση, καθώς και για επαγγελματική δικτύωση και αναζήτηση συνεργασιών.

Τα δέκα κυρίαρχα θέματα των case studies που θα παρουσιαστούν φέτος, είναι τα εξής: 1. Κοινωνικός αντίκτυπος & Purpose-driven businesses. 2. Κοινωνική συνοχή & Προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. 3. Δεσμοί με την τοπική κοινωνία & Βελτίωση ποιότητας ζωής. 4. Κυκλική οικονομία. 5. Εταιρικός εθελοντισμός. 6. Ανάπτυξη δεξιοτήτων εργαζομένων. 7. Βιώσιμη αστική κινητικότητα. 8. Καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων. 9. Αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών. 10. Ηθικές συνεργασίες επιχειρήσεων με μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Το 11ο Συνέδριο «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη» διεξάγεται με την επιστημονική συνεργασία του CSR HELLAS. Πληροφορίες: www.csrconference.gr και πλούσιο περιεχόμενο στα social media μέσω του #csr23gr.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στις διοργανώσεις «Green Brand Awards», «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς» και «Προϊόν της Χρονιάς»
Με κορυφαίους ειδικούς από την Αμερική και την Ευρώπη


Σχετικά άρθρα

UNI-PHARMA & InterMed: Δέκα βραβεία σε δύο μήνες
Στις διοργανώσεις «Green Brand Awards», «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς» και «Προϊόν της Χρονιάς»
OTC τζελ για τη στυτική δυσλειτουργία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ από τη Haleon
Έχει λάβει την έγκριση από τον FDA ως ιατροτεχνολογικό
Τα φάρμακα που φέρνουν έσοδα
Και πέτυχαν σημαντική αύξηση των πωλήσεών τους από το 2023 στο 2024