Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Sanofi: Χρηματοδοτεί προτάσεις για την υποστήριξη των ηλικιωμένων ασθενών με καρκίνο

8/2/2021 4:05:47 μμ
Αρκεί να προσαρμόζονται στις ανάγκες τους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Sanofi ανακοινώνει την Πρωτοβουλία Συνεισφορών When Cancer Grows Old για το 2021.

Πρόκειται για μια πολυετή πρωτοβουλία για την προώθηση δράσεων που θα υποστηρίζουν ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους, με πρωτοφανείς τρόπους ώστε ο καθένας από αυτούς να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες να ζήσει μέχρι τα βαθιά γηρατειά.

«Σε ολόκληρο τον κόσμο, οι άνθρωποι ζουν περισσότερο σε σχέση με το παρελθόν, συνεισφέροντας με νέους τρόπους στις κοινότητες και τις κοινωνίες τους. Ωστόσο, αυτή η συνεισφορά διακυβεύεται από την αυξανόμενη επιβάρυνση που επιφέρει ο καρκίνος σε συνδυασμό με τη γήρανση», δήλωσε ο Lionel Picard, Διευθύνων Σύμβουλος της Sanofi Genzyme για Ελλάδα & Κύπρο και Country Lead της Sanofi για Ελλάδα & Κύπρο.

Η υποβολή αιτήσεων αφορά τοπικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται ομάδες υποστήριξης ασθενών και επαγγελματικές οργανώσεις, καθώς και μη κερδοσκοπικά ιατρικά ιδρύματα, που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της ογκολογίας. Οι οργανώσεις που έχουν εντοπίσει έργα που ενδεχομένως πληρούν τις προϋποθέσεις για λήψη χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Συνεισφορών When Cancer Grows Old, καλούνται να υποβάλουν την πρότασή τους έως τις 30 Απριλίου του 2021 μέσω της online πύλης Παγκόσμιων Συνεισφορών της Sanofi.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ατμομηχανή επενδύσεων και καινοτομίας
Αναδείχθηκε σε συζήτηση κατά τη διάρκεια του 9ου Delphi Economic Forum
ΠΡΟΣΥΦΛΑ: Δωρεά σε σχολικές μονάδες της Θεσσαλίας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ
Και συμμετοχή στο 2ο Run for Autism της Λάρισας
Supplement Awards 2024
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events