Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Pharmazac: Το νέο εργοστάσιο Ραδιοφαρμάκων επισκέφθηκε κλιμάκιο της κυβέρνησης

14/6/2022 12:39:02 πμ
Εντυπωσιασμένοι δηλώνουν o Χ. Σταϊκούρας, υπουργός Ανάπτυξης και o Π. Μαρινάκης, γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Tην Τρίτη 7η Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στο νέο εργοστάσιο ραδιοφαρμάκων της εταιρείας Pharmazac στη Λαμία.

Τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα συνόδευαν ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου Στέλιος Κονταδάκης και τέσσερις βουλευτές της περιφέρειας Φθιώτιδας.

Ο υπουργός συνεχάρη για την επένδυση που πραγματοποίησε η εταιρεία, καθώς και για το σύντομο χρόνο υλοποίησής της. Επιπρόσθετα ανέφερε ότι είναι η μοναδική επένδυση στην ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, η οποία έγινε "from scratch" και δημιουργεί προστιθέμενη αξία στην ευρύτερη περιφέρεια.
Ο Παύλος Μαρινάκης επεσήμανε ότι είναι εντυπωσιασμένος με τις εγκαταστάσεις και πως αποτελούν υπόδειγμα επιχειρηματικής δράσης.

Ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, BU Executive Director της Pharmazac, δήλωσε σχετικά: «Ενημερώσαμε για τη γενικότερη θέση, τα σχέδια και τις επενδυτικές δράσεις της Pharmazac, τις θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν στο εργοστάσιό μας στη Λαμία -ένα επενδυτικό πρόγραμμα 10 εκ. ευρώ και θα απασχολεί 60 εργαζόμενους- καθώς και αυτές που θα δημιουργηθούν στο άμεσα υλοποιούμενο επενδυτικό έργο της εταιρείας στη ΒIOΠΑ Κερατέας και στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας».

Η συνάντηση έκλεισε με συγχαρητήρια από όλους τους παρισταμένους και ευχές για επιτυχία τόσο στο εργοστάσιο της Λαμίας όσο και στα γενικότερα επιχειρηματικά σχέδια της Pharmazac.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που συμμετέχουν στον νέο κύκλο του προγράμματος
Η εταιρεία υλοποιεί πρόγραμμα επενδύσεων 155 εκατ. ευρώ






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος