Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος VOYATZOGLOU: Έργο Micro-Picking για σύγχρονο κέντρο διανομής φαρμακαποθήκης

16/5/2024 11:37:43 μμ
Προετοιμάζει 1000 παραγγελίες/ώρα, με μεγάλη ακρίβεια
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ενσωμάτωση της αυτοματοποίησης στη διαδικασία συλλογής και προετοιμασίας παραγγελιών στο χώρο του φαρμάκου έφερε πληθώρα πλεονεκτημάτων, όπως την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου, την πλήρη ενσωμάτωση ποικίλων συσκευασιών σε μέγεθος και βάρος, τη μείωση σφαλμάτων ειδικά σε ένα περιβάλλον που απαιτεί αυστηρή τήρηση κανονισμών και διαδικασιών. Τα τελευταία χρόνια, οι επενδύσεις στον χώρο της Υγείας παρουσιάζουν αυξητική πορεία.


Ο όμιλος VOYATZOGLOU πρόσφατα ολοκλήρωσε έργο Micro Picking για την εταιρεία EVOFARM Ρουμανίας, η οποία εξυπηρετεί 125 φαρμακεία δικής της ιδιοκτησίας και αποτελεί κέντρο διανομής για ακόμα περισσότερα. Πλέον η συλλογή των φαρμάκων από τους pickers γίνεται από ράφια carton flow σε πλαστικά δοχεία (totes), τα οποία διακινούνται μέσω ραουλόδρομων στις κατάλληλες θέσεις αναλόγως της παραγγελίας. Συγκεκριμένα το έργο περιλαμβάνει 7 σταθμούς συλλογής με συνολική διαδρομή διακίνησης 180m


Προετοιμάζονται 1000 παραγγελίες/ώρα, ενώ ο χρόνος συλλογής μειώθηκε σημαντικά, αφού εξοικονομούνται καθημερινά πολλά χιλιόμετρα διαδρομών για κάθε picker. Παράλληλα η συγκεκριμένη επένδυση συμβάλλει σημαντικά στην ελαχιστοποίηση των λαθών και στον ακριβή έλεγχο αποθέματος σε πραγματικό χρόνο. 


Ο όμιλος VOYATZOGLOU κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο της διαχείρισης και αποθήκευσης και ό,τι άπτεται των Logistics & Intralogistics διατηρώντας αποκλειστικές συνεργασίες με γνωστούς Διεθνείς Οίκους του εξωτερικού. Διαθέτει ξεχωριστό τμήμα Automation & Robotics τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Ρουμανία με υπηρεσίες pre-engineering & after sales support.


Περισσότερες πληροφορίες: εδώ. Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο του προγράμματος L’Oréal for the Future


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης