Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΣΥΦΑΚ: Το Β2Β website του αποτελεί την πλέον καινοτόμα πλατφόρμα στο χώρο

23/10/2020 1:43:08 μμ
Το www.syfakb2b.gr έγινε ακόμη πιο ενημερωτικό, διαδραστικό και κερδοφόρο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΣΥΦΑΚ έχει υιοθετήσει εξαρχής τον ψηφιακό μετασχηματισμό στη στρατηγική του και συνεχίζει να υλοποιεί ψηφιακές διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα της επιχειρησιακής του λειτουργίας, εκσυγχρονίζοντας και μεταβάλλοντας εκ θεμελίων το μοντέλο απόδοσης αξίας στα Φαρμακεία-πελάτες του, προετοιμάζοντάς τα παράλληλα για το μέλλον.

Με βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του τον εκσυγχρονισμό, την καινοτομία και την εκπαίδευση, παραμένει αδιαμφισβήτητα ο κυρίαρχος σύμμαχος στην ανάπτυξη του φαρμακείου.

Ήδη από το 2005 -πρωτοπορώντας- έθεσε σε λειτουργία ηλεκτρονική πλατφόρμα Β2Β για τα φαρμακεία μέλη του, παρέχοντας τη δυνατότητα να αποστέλλουν ηλεκτρονικά τις παραγγελίες τους αλλά και να αποκτούν πρόσβαση σε πλήθος δεδομένων.

Ο Όμιλος ΣΥΦΑΚ τοποθετώντας πάντα την ικανοποίηση των φαρμακείων-πελατών του στη πρώτη γραμμή αναβάθμισε το Β2Β website του, το οποίο αποτελεί την πλέον καινοτόμα πλατφόρμα στο χώρο.

Το www.syfakb2b.gr, ακόμη πιο ενημερωτικό, διαδραστικό και κερδοφόρο, παρέχει απεριόριστες δυνατότητες στους φαρμακοποιούς χρήστες και φυσικά πρόσβαση από όπου και αν βρίσκονται, ακόμη και από το κινητό τους τηλέφωνο.

Επενδύοντας αδιαλείπτως στην ψηφιακή στρατηγική του και ακολουθώντας πολυκαναλική προσέγγιση, ο Όμιλος ΣΥΦΑΚ συνεχίζει να αξιοποιεί τη δύναμη όλων των καναλιών επικοινωνίας και να δημιουργεί μια ακόμη πιο ισχυρή και διαδραστική εμπειρία αγορών για τα φαρμακεία πελάτες του.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Θα γίνεται από την πλατφόρμα του Συλλόγου
Και τον πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα