Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος Σαράντη: Ο Μάρτιος αποτελεί ένα μήνα επενδυτικής εξωστρέφειας

20/2/2024 10:47:05 μμ
Θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές και επενδυτικές δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της με την επενδυτική κοινότητα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε., εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική και διαρκώς αυξανόμενη διεθνή παρουσία, υλοποιώντας με συνέπεια τη στρατηγική της, «δημιουργεί αδιάλειπτα βιώσιμη κερδοφόρα ανάπτυξη και αξία για τους μετόχους της», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της. 


Σε αυτό το πλαίσιο, τον προσεχή Μάρτιο θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές και επενδυτικές δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της με την επενδυτική κοινότητα, σε παγκόσμιο επίπεδο.


Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 11 Μαρτίου θα λάβει χώρα η ανακοίνωση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων για το 2023, που θα περιλαμβάνει μια εις βάθος ανάλυση των οικονομικών επιδόσεων του Ομίλου. 

Ακολούθως, την Τρίτη 12 Μαρτίου η διοικητική ομάδα του Ομίλου θα πραγματοποιήσει ενημέρωση αναλυτών και θεσμικών επενδυτών μέσω τηλεφωνικής συνδιάσκεψης για τα Ετήσια Οικονομικά Αποτελέσματα 2023. 

Τέλος, την Πέμπτη 14 Μαρτίου, η διοικητική ομάδα του Όμιλου Σαράντη θα διοργανώσει Investor Day, προσφέροντας στους επενδυτές και στους αναλυτές μια σφαιρική εικόνα της στρατηγικής, των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, των μελλοντικών σχεδίων και της αναπτυξιακής τροχιάς του Ομίλου, η οποία θα εμπλουτιστεί με σαφείς στόχους για την επόμενη τριετία.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
Ενημέρωση και δράσεις στους φοιτητές της περιοχής






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών