Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Υποδέχθηκε τους πρωτοετείς φοιτητές Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

15/11/2024 3:55:35 μμ
Και τους προσέφερε ποδιές εργαστηρίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με ιδιαίτερη επισημότητα και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2024, η Τελετή Υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC).


Στην τελετή απηύθυναν χαιρετισμό η Τζένη Μαυρίδη, Γενική Γραμματέας Δ.Σ. του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ, και ο Βασίλειος Μπιρλιράκης, Πρόεδρος της ΟΣΦΕ, οι οποίοι υπογράμμισαν τη σημασία της αφοσίωσης των νέων επαγγελματιών στην επιστήμη της Φαρμακευτικής και στην κοινωνική προσφορά. Η τελετή ολοκληρώθηκε χορηγώντας ποδιές εργαστηρίου στους πρωτοετείς φοιτητές, ως ένδειξη της επίσημης έναρξης της ακαδημαϊκής τους πορείας, υποστηρίζοντας την απόφασή τους να ενταχθούν στη φαρμακευτική κοινότητα και να υπηρετήσουν την υγεία και την κοινωνία. 


«Συγχαρητήρια στους φοιτητές για το πρώτο τους βήμα σε μια συναρπαστική διαδρομή στη Φαρμακευτική επιστήμη! Είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους βήμα», αναφέρει ο Όμιλος.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Χριστουγεννιάτικη έκπληξη προς τα φαρμακεία και τους εργαζομένους του Συνεταιρισμού
Ειδική εκδήλωση στις 19 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Δώρο εκτίμησης και ζεστασιάς για τα Χριστούγεννα
Χριστουγεννιάτικη έκπληξη προς τα φαρμακεία και τους εργαζομένους του Συνεταιρισμού
ΟΦΕΤ: «Αγαπάει και προσέχει» το ανθρώπινο δυναμικό της
Σε συνεργασία με την ομάδα του Nutrilab
Τα τρία μεγαλύτερα deal της φαρμακευτικής αγοράς για το 2025
Εξαγορές και νέα φάρμακα στο προσκήνιο
Sanofi: Συμφωνία 1 δισ. δολαρίων για νέα θεραπεία της νόσου Αλτσχάιμερ
Με την κορεατική βιοτεχνολογική εταιρεία Adel