Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Στηρίζει το έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

14/11/2022 9:34:18 μμ
Στο τομέα της κοινωνικής πρόνοιας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, στηρίζει έμπρακτα το έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας.

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά η υποδοχή μας από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο Β΄ και η ζεστή συνομιλία που είχαμε μαζί του στο Κέντρο Γεροντολογίας 'Aγιος Πορφύριος στο Δήλεσι Βοιωτίας, καθώς και στους δύο παιδικούς σταθμούς της περιοχής», αναφέρει ο Όμιλος και ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο Δ.Σ του ΣΥ.ΦΑ. Έβρου Τάσο Τερζή και τον Γεν. Διευθυντή Σταύρο Τζωίδη για τη συνεργασία και τη διοργάνωση της δράσης, καθώς και την Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος και τον πρόεδρό της Βασίλη Μπιρλιράκη που πάντα στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της φαρμακευτικής επιστήμης, σχολίασε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Διακρίθηκε με τον τίτλο «Πρωταγωνιστής Κλάδου – Φαρμακαποθήκες»






Σχετικά άρθρα

Νέες επενδύσεις στην ελληνική φαρμακευτική παραγωγή από τη Rontis
Έτοιμη και η επέκταση της παραγωγικής μονάδας στη Λάρισα
Reckitt: Επενδύει σε νέο κέντρο R&D και στην αύξηση της παραγωγής των OTC
Συνολικά το έργο θα κοστίσει 600 εκατ. δολάρια
Η VICAN στη διεθνή έκθεση CPHI Milan 2026
Mία από τις μεγαλύτερες για την αγορά του φαρμάκου και της υγείας