Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Η μάθηση τώρα γίνεται παιχνίδι!

4/6/2021 4:58:56 μμ
Με τη mobile εφαρμογή Peifasyn Atrivity
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση των φαρμακοποιών και των βοηθών φαρμακείου και το αποδεικνύει για άλλη μια φορά, τώρα με τον πιο διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό τρόπο!

Δημιούργησε τη mobile εφαρμογή Peifasyn Atrivity, σε αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα με την Compettia, ηγέτιδα εταιρεία στον κόσμο εκπαιδευτικών e-παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια γνώσης ξεκινούν με θέμα τη φλεγμονή και την ξηροφθαλμία το Σάββατο 5/6 και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 13/6.

Ανακαλύψτε τη νέα συναρπαστική εμπειρία. Ενισχύστε τις γνώσεις σας. Δεχθείτε την πρόκληση. Μπείτε στο παιχνίδι: https://games.peifasyn.gr/!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο επίκεντρο η επιστημονική ενημέρωση και ο ρόλος του φαρμακοποιού στην υποστήριξη της γυναίκας
Ενημέρωση για την πρόληψη των περιοδοντικών παθήσεων και τον ρόλο του φαρμακοποιού στη στοματική υγεία






Σχετικά άρθρα

Τα 40 του χρόνια γιόρτασε ο ΣΕΙΒ
Και έθεσε τους στόχους του για την επόμενη 10ετία
Διονύσης Φιλιώτης: Τιμήθηκε από την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία
Για το αποτύπωμα της πορείας του στην ελληνική φαρμακευτική ιστορία
Το Χόλυγουντ συναντά για άλλη μία φορά τον φαρμακευτικό κλάδο
Η Viola Davis συνεργάζεται με την GSK