Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς

16/3/2021 4:25:15 μμ
Παρέδωσε 28 κιβώτια με ιατροφαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης για τον πληθυσμό της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


O ΠΕΙΦΑΣΥΝ, υποστηρίζοντας τη δράση αλληλεγγύης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας προς τους σεισμόπληκτους της περιοχής Τυρνάβου, παρέδωσε στον αντιδήμαρχο Χριστόφορο Κατσαρό 28 κιβώτια με ιατροφαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης για τον πληθυσμό της περιοχής.

Η παράδοση των υλικών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαρτίου μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Θάνο Κουτσούκη. 
Με αυτήν την πρωτοβουλία του, ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ έδειξε και πάλι έμπρακτα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του σε όσους έχουν ανάγκη, απαλύνοντας έστω και λίγο τον πόνο τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Φ.Σ. Λάρισας, «το περασμένο Σάββατο με τη συνδρομή και την ευγενική χορηγία του Πειραϊκού Φαρμακευτικού Συνεταιρισμού παραδώσαμε 28 συνολικά κιβώτια με είδη ανάγκης. Περιείχαν αναλγητικά, αντιόξινα, κρέμες για εκζέματα, ιωδιούχα διαλύματα, παιδικούς ορούς για τη μύτη, χειρουργικές μάσκες, αντηλιακά προσώπου ενηλίκων, παιδικά και για μωρά, spray καθαρισμού πληγών, τζελ για ανακούφιση από τσιμπήματα εντόμων, εντομοαπωθητικά, πολυβιταμινούχα, ψηφιακά θερμόμετρα, παιδικές πάνες, γάλατα, σερβιέτες, σαπούνι, οδοντόβουρτσες οδοντόκρεμες, παιδικά σαμπουάν και αφρόλουτρα. Η παράδοση έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Τυρνάβου για λογαριασμό του Δήμου Τυρνάβου με την παρουσία του Αντιδημάρχου Κατσαρού Χριστόφορου. Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους από τον Πειραιά για την ευαισθησία και την άμεση ανταπόκρισή τους». 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στόχος η ενίσχυση του έργου των πυροσβεστών και η προώθηση της ασφάλειας και της πρόληψης
«Φαρμακείο 360°: Συνδέοντας Ανθρώπους, Τεχνολογία & Υγεία»






Σχετικά άρθρα

Εσύ κάνεις τη διαφορά!
Ο Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ γιόρτασε και φέτος την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
Ι.Τσέτη: Η βιωσιμότητα & η ανθεκτικότητα το νέο κεφάλαιο εμπιστοσύνης
Η πρόεδρος και CEO του ΟΦΕΤ συμμετείχε στο 9ο Sustainability Summit του Economist
anaBIOsis pharmaceuticals: Αναλαμβάνει τη διανομή και προώθηση του nadroparin calcium
Πρόκειται για ηπαρίνη χαμηλού μοριακού βάρους
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Δωρεά υγειονομικού υλικού στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά
Στόχος η ενίσχυση του έργου των πυροσβεστών και η προώθηση της ασφάλειας και της πρόληψης