Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Οι υπάλληλοι φαρμακείων μπορούν και πάλι να δηλώσουν πρόθεση εμβολιασμού

30/3/2021 6:56:49 μμ
Ενεργοποιήθηκε εκ νέου η πλατφόρμα του ΠΦΣ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος επανενεργοποίησε την πλατφόρμα για τη δήλωση πρόθεσης εμβολιασμού έναντι της COVID-19 για τους υπαλλήλους φαρμακείου που δεν πρόλαβαν να εγγραφούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 5.500 υπάλληλοι φαρμακείων είχαν κάνει τη δήλωσή τους, όταν η πλατφόρμα του ΠΦΣ είχε ανοίξει στο παρελθόν, έχουν ήδη ενταχθεί στο emvolio.gov.gr και μπορούν να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους. Το τελευταίο διάστημα, ο ΠΦΣ δέχτηκε πληθώρα τηλεφωνημάτων από εργαζόμενους οι οποίοι κατανόησαν την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και ζήτησαν να ξανα-ανοίξει η πλατφόρμα. Όπως εξηγεί ο Σύλλογος, θα υπάρξει και νέα συνεννόηση με τους αρμόδιους υπουργούς Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ώστε να ενσωματωθούν τα στοιχεία όσων δηλώσουν τώρα πρόθεση εμβολιασμού στο emvolio.gov.gr.

Η φόρμα είναι διαθέσιμη εδώ και θα είναι ενεργή έως και την Παρασκευή 2 Απρίλιου 2021. Ο ΠΦΣ επισημαίνει πως: • Η φόρμα απευθύνεται αποκλειστικά σε εργαζόμενους φαρμακείων και συμπληρώνεται από τους ίδιους, με την απαραίτητη αναγραφή των στοιχείων εργοδότη. • Ο Αριθμός Μητρώου Εργοδότη είναι ο επίσημος αριθμός που αναγράφεται στην πλατφόρμα «ΕΡΓΑΝΗ» ή στη λίστα του προσωπικού της επιχείρησης. • Όλα τα δηλωθέντα στοιχεία θα πρέπει να αποδεικνύονται σε περίπτωση ελέγχου από ρυθμιστικές ή ελεγκτικές αρχές. Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι και ο Π.Φ.Σ. δεν φέρουν ευθύνη για τη λανθασμένη ή ανακριβή υποβολή στοιχείων της δήλωσης.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι ρυθμίσεις στο νέο νομοσχέδιο του υπ. Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο