Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο Δημήτρης Μωραΐτης Γενικός Διευθυντής της TIKUN OLAM EUROPE

30/5/2023 11:28:22 μμ
Διαθέτει εμπειρία 27 ετών στο φαρμακευτικό κλάδο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Tikun Olam Europe, της πρωτοπόρου φαρμακοβιομηχανίας στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, ανέλαβε ο Δημήτρης Μωραΐτης, απόφαση που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουνίου. 

Ο Δημήτρης Μωραΐτης διαθέτει διακεκριμένη εμπειρία άνω των 27 ετών στον ελληνικό και πολυεθνικό φαρμακευτικό κλάδο σε σημαντικές θέσεις ευθύνης, όπως Γενικός Διευθυντής της ΒΙΑΝ Α.Ε., Πρόεδρος του EΦΕΧ (Συνδέσμου Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης), Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της AESPG (Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος της Βιομηχανίας Self-Care) και Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΤΕΔΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Παιδικών Τροφών & Ειδικής Διατροφής Ελλάδος). Έχει σπουδάσει στη Φαρμακευτική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου της Parma (Parma, Italy), ενώ είναι κάτοχος Master in Management του Πανεπιστημίου Hertfordshire (London, England).

Ο Νίκος Μπέης, CEO της Tikun Olam Europe, δήλωσε:
«Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδεχόμαστε τον Δημήτρη Μωραΐτη ως νέο Γενικό Διευθυντή της Tikun Olam Europe. Η αποδεδειγμένη του ικανότητα να ηγείται επιτυχώς ομάδων και να προωθεί την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τον καθιστούν μια ανεκτίμητη προσθήκη στην εταιρεία μας. Αναμένουμε με ανυπομονησία την εφαρμογή της εμπειρίας και της ειδικότητάς του για την επέκταση της Tikun Olam Europe στην ελληνική και στην ευρύτερη ευρωπαϊκή αγορά».

Ο Δημήτρης Μωραΐτης, Γενικός Διευθυντής της Tikun Olam Europe δήλωσε:
«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα γίνω μέλος της ομάδας Tikun Olam Europe, μιας ισχυρής ομάδας στο χώρο της φαρμακευτικής κάνναβης. Στόχος μου είναι να συμβάλω ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας και στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της στην Ελλάδα και εν συνεχεία στην ευρωπαϊκή αγορά, παράγοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι ασθενείς ανά τον κόσμο θα έχουν πρόσβαση σε ασφαλή και αποτελεσματικά φαρμακευτικά σκευάσματα».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Νέα δήλωση στρατηγικής από τον συμπρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής της FIP Luis Lourenco
Μέσω μιας νέας εθνικής φαρμακευτικής πολιτικής


Σχετικά άρθρα

Τους πρωτεργάτες της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας βράβευσε η ΠΕΦ
Με αφορμή την εορταστική εκδήλωση για τα 90 της χρόνια
Ιατροτεχνολογικά προϊόντα: Στα 2,3 δισ. ευρώ ο κύκλος εργασιών στην Ελλάδα
Η κλαδική μελέτη ΣΕΙΒ αναδεικνύει την προσφορά του κλάδου στην υγεία και στην οικονομία
Ίδρυμα Novo Nordisk: Επενδύει 127 εκατ. ευρω σε νέα μονάδα έρευνας και ανάπτυξης
Θα επικεντρώνεται σε νέες κυτταρικές θεραπείες
Η Allergan Aesthetics, εταιρεία της AbbVie, ηγείται μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας
Με επίκεντρο την «Αισθητική και το Ήθος»