Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Novartis Hellas: «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!»

10/11/2021 3:37:27 μμ
Ξεκινά ο 5ος κύκλος της εκστρατείας σε συνεργασία με το φωνητικό σύνολο «Chόrεs»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Novartis Hellas, πιστή στη δέσμευσή της για την υποστήριξη γυναικών που νοσούν ή έχουν νοσήσει με καρκίνο του μαστού, συνεχίζει και φέτος τον πέμπτο κύκλο της εκστρατείας «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», με κύριο όχημα τη μουσική και με μια σύμπραξη-έκπληξη: Το φωνητικό σύνολο «Chόrεs» που ιδρύθηκε το 2017 από τη Μαρίνα Σάττι και αναβιώνει παραδοσιακά τραγούδια με το δικό τους μοναδικό τρόπο, δημιουργούν το δικό τους μήνυμα αλληλοϋποστήριξης και γυναικείας ενδυνάμωσης.

Με αφετηρία το πολυφωνικό τραγούδι, οι «Chόrεs», σε μια ταινία 60 δευτερολέπτων πειραματίζονται εκφραστικά και ενώνουν τις φωνές τους με άλλες γυναίκες διαφορετικών ηλικιών, υπενθυμίζοντάς τους ότι δεν είναι μόνες και όλες κρύβουν μέσα τους αληθινή δύναμη.

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα, Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της Novartis Hellas, ανέφερε σχετικά: «Ο καρκίνος του μαστού δεν γνωρίζει ηλικία, γεωγραφία, επάγγελμα και τρόπο ζωής. Είναι εδώ και μας αφορά όλους χωρίς διακρίσεις. Η επιστημονική καινοτομία παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της νόσου, όπως επίσης το αίσθημα της συλλογικότητας και η τόνωση της αυτοπεποίθησης από μια δυνατή ομάδα. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε φέτος σε συνεργασία με τις Chόrεs: με δύναμη, επιμονή, πίστη, και συνεργασία, η νόσος μπορεί να αντιμετωπιστεί».

Η εκστρατεία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας και την υποστήριξη συλλόγων ασθενών.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών