Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Νέα γραφεία για τη φαρμακευτική εταιρεία SHIRE HELLAS

23/4/2018 10:42:37 πμ
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην έρευνα για τις σπάνιες παθήσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα νέα της γραφεία εγκαινίασε η φαρμακευτική εταιρεία SHIRE HELLAS A.E, η οποία απασχολεί 35 εργαζόμενους και έχει σαν χώρες ευθύνης την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν διακεκριμένα μέλη της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας και του ΔΣ του ΣΦΕΕ, καθώς και ανώτατα στελέχη της Shire.


Την έναρξη των εγκαινίων έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Shire Hellas A.E, Dr. Δάκας Χρήστος, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τα στελέχη της Shire κι ενθουσιασμένος τόνισε ότι «τα καινούρια μας γραφεία αγκαλιάζουν το όραμα και τη δέσμευση της Shire Hellas να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αλλαγών στον τομέα της υγείας και να είναι αφοσιωμένη στους ασθενείς με σπάνιες παθήσεις. Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 1 εκατ. ασθενείς με σπάνιες παθήσεις. Η Shire προσπαθεί να υποστηρίξει αυτούς τους ασθενείς και να είναι ο πρωταθλητής τους. Η παρουσία μας στα νέα γραφεία μας σηματοδοτεί μια πολύ σημαντική επένδυση που κάνει η Shire στην Ελλάδα δίνοντας μια ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και το μέλλον της Ελλάδας, παρά τις τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η φαρμακευτική βιομηχανία στη χώρα μας».


 Η Shire είναι κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως με επίκεντρο τους ασθενείς με σπάνιες παθήσεις, με περισσότερους από 22.000 υπαλλήλους. Στόχος της είναι η ανάπτυξη θεραπειών σε βασικούς τομείς σπάνιων παθήσεων, όπως η αιματολογία, η ανοσολογία, οι γενετικές παθήσεις, η νευροεπιστήμη και η εσωτερική παθολογία, με αναπτυσσόμενο θεραπευτικό τομέα την οφθαλμολογία και την ογκολογία και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από την ELPEN για την αντιμετώπιση της οξείας μη επιπλεγμένης κυστίτιδας
Ο Συνεταιρισμός «eNtopio» συμμετείχε σε διεθνές συμπόσιο






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη