Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Μαμά για πάντα!

14/5/2024 12:07:53 πμ
Στην ITF Hellas Α.Ε. η έναρξη της μητρότητας εορτάζεται με σύμμαχο τα προϊόντα Iofolen®
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μαμά, η λέξη που επισφραγίζει την ανιδιοτελή και αιώνια αγάπη ανάμεσα στη μαμά και κάθε παιδί της. Μια αγάπη που ξεκινάει από την πρώτη στιγμή που μαθαίνει μια γυναίκα ότι μέσα της μεγαλώνει ένας νέος άνθρωπος, για τον οποίο θα παλέψει και θα του παρέχει ό,τι καλύτερο μπορεί, χωρίς να περιμένει το παραμικρό αντάλλαγμα. Από την άλλη πλευρά και το παιδί, ως έμβρυο αρχικά, είναι εξαρτώμενο από τη μητέρα του κι εκεί βρίσκει την ασφάλεια και τη ζεστασιά που χρειάζεται και θα το ακολουθούν σε όλη του τη ζωή.


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας (12 Μαΐου), στην ITF Hellas Α.Ε. εορτάζεται η έναρξη της μητρότητας με σύμμαχο τα προϊόντα Iofolen®, τα εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής σχεδιασμένα για την πλήρη κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών της μέλλουσας μητέρας και του εμβρύου κατά την κύηση, σύμφωνα και με τις τρέχουσες διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες. ΓιΆ αυτόν το λόγο το Iofolen® αποτελεί τον απαραίτητο σύμμαχο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς εξασφαλίζει τη βέλτιστη ανάπτυξη του εμβρύου αλλά και την καλή υγεία της μητέρας.


Το Iofolen® περιέχει, μεταξύ άλλων, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ιώδιο, βιταμίνη D και φυλλικό οξύ, τα οποία βοηθούν στην εμβρυϊκή αύξηση και ανάπτυξη, στην καλύτερη έκβαση της κύησης και στη βελτιστοποίηση της υγείας και της ευεξίας της μητέρας. Η περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι άκρως σημαντική, καθώς αποτελούν σημαντικά θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για τον οργανισμό και προσλαμβάνονται μόνο μέσω της διατροφής.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Aφιερωμένη στη σημασία της σωστής ενημέρωσης για τη θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης
Ενημερώθηκαν για την ιστορία, την εξέλιξη και την κουλτούρα της εταιρείας






Σχετικά άρθρα

Executive Program in Pharmaceutical Management - E.Ε.Φα.Μ.»
Ολοκληρώθηκε ο 1ος Κύκλος – ξεκινούν οι αιτήσεις για τον 2ο
#MPES_StaPapoutsiaMou από τον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών
Η VICHY φροντίζει την επιδερμίδα της γυναίκας στην εμμηνόπαυση
Και ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα φάση της ζωής τους