Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Κέντρο Καινοτομίας στο Λονδίνο ανοίγει η Johnson & Johnson

22/8/2013 12:00:02 μμ
Στόχος της εταιρείας η παραγωγή καινοτόμων λύσεων σε επιστημονικές έρευνες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Τη λειτουργία ενός κέντρου Καινοτομίας στο Λονδίνο με σκοπό να επιταχύνει την πρώιμη φάση επιστημονικών ερευνών και να προωθήσει την ανάπτυξη νέων λύσεων στην υγειονομική περίθαλψη, ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρία Johnson & Johnson (J&J).
Το κέντρο αυτό αποτελεί ένα από τα τέσσερα περιφερειακά κέντρα που σχεδιάζει να ιδρύσει φέτος, ενώ τα υπόλοιπα τρία θα γίνουν στη Βοστόνη, το Σαν Φρανσίσκο και τη Σαγκάη – περιοχές που η εταιρία αναγνώρισε ως τα βασικότερα σημεία καινοτομίας στον κόσμο.

Ο επιστημονικός διευθυντής της J&J, Paul Stoffels, δήλωσε ότι "το κέντρο καινοτομίας στο Λονδίνο αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Johnson & Johnson για την καινοτομία, με σκοπό την προώθηση της υγείας του ανθρώπου μέσω της συνεργασίας με κορυφαίους επιστήμονες και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο” και πρόσθεσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελεί "το σπίτι ενός από τα ακμάζοντα οικοσυστήματα Επιστημών Ζωής".
Η εταιρεία σημειώνει ότι το κέντρο θα έχει τη δυνατότητα λήψης αποφάσεων για τοπικές συμφωνίες, ενώ επιπλέον αναφέρει ότι επιθυμεί να βοηθήσει επιστήμονες, επιχειρηματίες και αναδυόμενες εταιρίες στο να παράγουν καινοτόμες λύσεις, προσφέροντας τους τη δυνατότητα αξιοποίησης της εξειδίκευσης που φέρει η ίδια.

"Η γεωγραφική μας εγγύτητα με επιστήμονες και επιχειρηματίες της περιφέρειάς μας θα μας δώσει τη δυνατότητα να οικοδομήσουμε τις απαραίτητες προσωπικές σχέσεις για τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες και ευκαιρίες επενδύσεων", δήλωσε ο επικεφαλής του κέντρου Καινοτομίας της Johnson & Johnson, Patrick Verheyen.

Πηγή: pmjournal.gr
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Είναι ρινικό σπρέι με ταχεία δράση που λαμβάνεται "on demand"
'Αμεση και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε καινοτόμες θεραπείες ζητούν οι Ενώσεις Ασθενών






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη