Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Interamerican: 'Αμεση ιατρική βοήθεια για τους κατοίκους της Σύρου από την ΟΝΕΧ

18/3/2022 2:48:01 πμ
Υπεγράφη συμφωνία για την ασφάλισή τους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μια ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία υπεγράφη στις 4 Μαρτίου 2022, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μεταξύ της ΟΝΕΧ Neorion Shipyards και της Interamerican, από τους Διευθύνοντες Συμβούλους των εταιρειών Π. Ξενοκώστα και Γ. Καντώρο αντίστοιχα.

Η συμφωνία αποτελεί μια κοινωνική προσφορά της ΟΝΕΧ και αφορά την ασφάλιση, μέσω χορηγίας, όλων των κατοίκων του νησιού της Σύρου με το πρόγραμμα 'Αμεσης Ιατρικής Βοήθειας της Interamerican. Ειδικότερα, η ασφάλιση περιλαμβάνει την επείγουσα αεροδιακομιδή ασθενή ή τραυματία, συμπληρωματικά ως προς το δημόσιο σύστημα υγείας και μετά από ιατρική γνωμάτευση. 

Επιπλέον προσφέρει και συμβουλευτικές ιατρικές υπηρεσίες 24/7 μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1010 της Interamerican. Την υπηρεσία επείγουσας αερομεταφοράς σε περιστατικά που χρήζουν άμεσης ιατρικής αντιμετώπισης σε νοσηλευτήρια εκτός του νησιού, θα ενεργοποιούν οι ιατροί των δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη Σύρο. Η κλήση της Interamerican θα πραγματοποιείται σύμφωνα με το πρωτόκολλο, εφόσον διαπιστωθεί σε κάποιο σοβαρό περιστατικό ασθένειας ή ατυχήματος η ανάγκη μετακίνησης και μόνο στην περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμα τα μέσα αερομεταφοράς του ΕΚΑΒ. Επιπλέον, η ΟΝΕΧ εξασφάλισε για κάθε εργαζόμενο της στα ναυπηγεία το μοναδικό για τα δεδομένα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς πρόγραμμα ασφάλισης υγείας bewell της Interamerican και συγκεκριμένα την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας από ατύχημα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει την καταγραφή των προβλημάτων
Στόχος η αποφυγή των διαρροϊκών επεισοδίων και τα λοιμώδη νοσήματα


Σχετικά άρθρα

Σε διαβούλευση η διάταξη για το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης των ελλείψεων
Θα βρίσκεται σε εξέλιξη έως τις 26 Σεπτεμβρίου
Μ. Χρυσοχοΐδης: Με τις ελλείψεις φαρμάκων δεν θα παίξουμε
Σαφής προειδοποίηση ότι θα υπάρξουν κυρώσεις σε όσους παρανομούν
Συνάντηση του ΣΦΕΕ με τους Συλλόγους Ασθενών
Η ευρωπαϊκή φαρμακευτική στρατηγική θα πρέπει να στηρίξει την καινοτομία και την πρόσβαση των ασθενών