Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΗΠΑ: Συνεργασία Roche & Pfizer για τους ασθενείς με Covid-19

18/12/2022 9:22:54 μμ
Παρέχουν έγκυρη & απλοποιημένη πληροφόρηση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Roche και η Pfizer συνεργάζονται για να αυξήσουν την ενημέρωση του κοινού σε θέματα που αφορούν την πανδημία. Η δράση εστιάζει στη σημασία του έγκαιρου ελέγχου για τη νόσο Covid-19, στις διαθέσιμες θεραπείες στις ΗΠΑ, στα συμπτώματα και στους παράγοντες υψηλού κινδύνου για σοβαρή νόσο. Στόχος των δύο εταιρειών είναι να αυξηθεί η πρόσβαση σε έγκυρη πληροφόρηση για την υγεία αλλά και να γίνει περισσότερο κατανοητή, δεδομένου ότι σύμφωνα με στοιχεία των CDC των ΗΠΑ, περίπου 9 στους 10 ενήλικες δυσκολεύονται να καταλάβουν και να αξιοποιήσουν με το σωστό τρόπο την ενημέρωση για την πανδημία λόγω άγνωστης ή πολύπλοκης ορολογίας.

Η δράση υλοποιείται μέσω ενημερωτικής ιστοσελίδας της Pfizer (covid19knowmore.com) που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζουν όσοι βγουν θετικοί στη νόσο. Το self test «Pilot COVID-19 At-Home Test», το οποίο έχει διανεμηθεί σε δεκάδες εκατομμύρια πολίτες των ΗΠΑ μέσα στη χρονιά από τη Roche και διατίθεται από επιλεγμένα σημεία πώλησης, περιλαμβάνει πλέον ένα QR Code που καθοδηγεί τον χρήστη στην ιστοσελίδα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο ακριβής και έγκαιρος έλεγχος μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς να ενημερωθούν για τις κατάλληλες θεραπείες, να μειώσει τη διάρκεια της νοσηλείας αλλά και να περιορίσει τη μετάδοση.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τα ουσιαστικά ζητήματα που «καίνε» τον κλάδο καταγράφει ο πρόεδρος του Φ.Σ. Λάρισας
Και οι μεγάλες ανατροπές






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών