Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΗΠΑ: Αλυσίδα φαρμακείων καινοτομεί στην εξυπηρέτηση ατόμων με προβλήματα ακοής και όρασης

9/3/2023 7:26:49 μμ
Διαθέτουν ειδικό εξοπλισμό για την επικοινωνία και την πρόσβαση των ασθενών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με στόχο να παρέχει σε κάθε πελάτη και ασθενή μια ποιοτική εξυπηρέτηση, τα φαρμακεία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Wegmans εισάγουν στην καθημερινή τους πρακτική ειδικό εξοπλισμό και υλικά επικοινωνίας ειδικά για τα άτομα με προβλήματα ακοής και όρασης.

Πρόκειται για διάφορα βοηθήματα και εναλλακτικές επιλογές πρόσβασης στις υπηρεσίες και στα προϊόντα του φαρμακείου που συμβάλλουν στην επικοινωνία και στην εξυπηρέτηση με τους κωφούς, βαρήκοους, τυφλούς και περιορισμένης όρασης πελάτες.

Ενδεικτικά αναφέρονται: υπηρεσίες τηλε-διερμηνείας από και προς τη νοηματική γλώσσα, υπηρεσία βιντεοκλήσεων ή γραπτών μηνυμάτων, ειδική τεχνολογία σε ένα από τα ταμεία του φαρμακείου και στο χώρο παροχής συμβουλών για τα άτομα με προβλήματα ακοής, ετικέτες φαρμάκων και έγγραφα με συμβουλές τυπωμένα σε μεγάλο μέγεθος για όσους δεν βλέπουν καλά, εφαρμογή που παρέχει live οπτικές πληροφορίες και περιγραφές σε πραγματικό χρόνο κ.ά.

«Στη Wegmans, δεσμευόμαστε να παρέχουμε απίστευτη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας και αυτά τα βοηθήματα μας παρέχουν τη δυνατότητα να τηρήσουμε αυτή τη δέσμευση, προσφέροντας κορυφαίους τρόπους επικοινωνίας και πρόσβασης σε αυτή την ομάδα του πληθυσμού», δηλώνει εκπρόσωπος της εταιρείας.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο