Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η QPROJECT ολοκλήρωσε τη μελέτη και ολική ανακαίνιση του φαρμακείου Φ. Σφακιανάκη στους Θρακομακεδόνες

1/11/2018 9:58:37 πμ
Ένα ξεχωριστό και πρωτοποριακό φαρμακείο, με vintage αισθητική και διαχρονικότητα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πρόκειται για την κατασκευή του νέου φαρμακείου της κας Φωτεινής Σφακιανάκη στους Θρακομακεδόνες, συνολικού εμβαδού 175μ2, ανεπτυγμένα σε ισόγειο και πατάρι.


Με πρωταρχικό στόχο την απόλυτη λειτουργικότητα του χώρου, η QPROJECT δημιούργησε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, χρησιμοποιώντας υλικά ετερόκλητα, όπως το μέταλλο και το γυαλί, που παρόλο που από τη φύση τους είναι ψυχρά, με τον κατάλληλο σχεδιασμό προσδίδουν στο χώρο μια "vintage" αισθητική.



Η χρήση του ξύλου σε απλές και κλασσικές γραμμές, όπως ξύλινα δοκάρια, ράφια και έπιπλα βιτρίνες, προσδίδουν στο χώρο διαχρονικότητα.



Τα χρώματα που επιλέχτηκαν είναι γήινα σε μοντέρνες αποχρώσεις, τα οποία συνδυάζονται απόλυτα με τα μεταλλικά στοιχεία και τα ταιριαστά φωτιστικά σώματα ολοκληρώνουν την εικόνα ενός ξεχωριστού και συνάμα πρωτοποριακού φαρμακείου.



Λίγα λόγια για την QPROJECT

 



Η QPROJECT είναι μια εταιρεία παροχής καθετοποιημένων και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων ιδιωτικών έργων, επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει:

  • Ανάλυση - Μελέτη Έργων: Σχεδιασμός έργων, Εκπόνηση μελετών που σχετίζονται με την Ανακαίνιση και την Κατασκευή. Σχεδιασμός παρεμβάσεων καθώς και όλες οι αδειοδοτήσεις και γραφειοκρατικές διαδικασίες, που κάθε φορά απαιτούνται από το θεσμικό πλαίσιο.
  • Κατασκευή - Ανακαίνιση: Λύσεις κατασκευής, Κτιριακές εγκαταστάσεις, Εργολαβικές εργασίες, Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, Ειδικές Κατασκευές.
  • Project Management: Επενδυτικά Προγράμματα - Business Plans, Στρατηγικός σχεδιασμός, επιλογή τοποθεσίας μιας επιχείρησης, Merchandising, Διαχείριση αποθήκης και αποθεμάτων.
  • Συντήρηση Κτιρίων: Συντήρηση συστημάτων ασφαλείας, πυρασφάλειας και ελέγχου πρόσβασης, υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, Η/Μ εξοπλισμού (κλιματισμού - θέρμανσης, ενέργειας, πυρόσβεσης), κελύφους (αποκατάσταση μονώσεων, ελαιοχρωματισμοί, αποκαταστάσεις φθορών).

Για περισσότερες πληροφορίες: www.qproject.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία, ένα φαρμακείο στο Ίλιον δηλώνει ότι είναι «εδώ» να στηρίξει
Στοχεύουν στο γονιδίωμα σύμφωνα με τον καθηγητή Χ. Βλαχόπουλο






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος