Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα

Νέα επίθεση των γιατρών κατά των φαρμακοποιών
Χαρακτηρίζει ως ανέκδοτο την πιστοποίηση στους εμβολιασμούς εκπρόσωπος του ΠΙΣ
«Αγαπήστε την καρδιά σας!» στα φαρμακεία Green Pharmacy
Ο Όμιλος ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. αφιερώνει το μήνα Φεβρουάριο στην καρδιακή υγεία
«Ελεύθεροι» οι φαρμακοποιοί να επιλέξουν αν θα διαθέτουν ΦΥΚ
Θα μπορούν να υπογράψουν «αρνητικές δηλώσεις»


Η panDEMOnium σκόρπισε χαρά και συγκίνηση

26/6/2018 3:52:57 μμ
Με την παράσταση ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ από την θεατρική ομάδα της DEMO
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παράσταση του έργου «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» από την θεατρική ομάδα των εργαζομένων της DEMO ABEE, το Σάββατο, 23 Ιουνίου στις 20.00, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Σε μια εκδήλωση που έμοιαζε με παιδικό πάρτι, με ποπ κορν , παγωτά, μασκότ και μουσική , οι εργαζόμενοι της DEMO και τα παιδιά τους απόλαυσαν 9 συναδέλφους τους σε ρόλους κυκλώπων, λωτοφάγων, σειρήνων και πολλών ηρώων ακόμη.

Το καταξιωμένο έργο ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ της σπουδαίας Ξένιας Καλογεροπούλου, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Περικλή Βασιλόπουλου, πήρε σάρκα και οστά επί της σκηνής της DEMO και απέδειξε ότι ένα έργο, που γράφτηκε το 1981 συνεχίζει να είναι επίκαιρο και να συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Η ζωντάνια και η ενέργεια των 9 ηθοποιών, νίκησε ακόμη και τον καιρό που τους έκανε το χατίρι και δεν έβρεξε το βράδυ του Σάββατου και έτσι μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το ταξίδι του ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ, που ψάχνει να βρει το «Κυκλωλώτογοργοκιρκιλάριζο» και να επιστρέψει με ασφάλεια στην πατρίδα του, την «Ιθαγδάτη».


Η DEMO στο πλαίσιο της ενίσχυσης του εθελοντικού πνεύματος και της κοινωνικής υπευθυνότητας δημιούργησε την θεατρική ομάδα panDEMOnium πριν από ένα περίπου χρόνο με στόχο το ανέβασμα της παράστασης, αρχικά στους συναδέλφους και στα παιδιά τους και στη συνέχεια σε χώρους Παιδιατρικών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και ΜΚΟ, καθώς ο χαρακτήρας της Θεατρικής Ομάδας της DEMO είναι αυτός της κοινωνικής προσφοράς.


Εκτός από τους εργαζόμενους «ηθοποιούς» πολλοί άλλοι εργαζόμενοι βοήθησαν με τα σκηνικά, τη μουσική, τα φώτα, τον ήχο και την προώθηση των παραστάσεων. Το θέατρο είναι ομαδική δουλειά και η DEMO σκοπεύει να έχει μια πρωτοπόρα ομάδα που θα προσφέρει χαρά και συγκίνηση εντός και εκτός εταιρείας. Αυτό εξάλλου τόνισε και το τέλος της παράστασης ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της βιομηχανίας φαρμάκων Σταύρος Δέμος, ο οποίος αφού χειροκρότησε ζεστά τους ηθοποιούς είπε μεταξύ άλλων: «Αυτή είναι η δύναμη της DEMO. Εκτός από αθλητές (αναφερόμενος στην ομάδα του Μαραθωνίου που συνεισφέρει με τη συμμετοχή της στον Οργανισμό «MAKE A WISH) τώρα και μια άλλη ομάδα κάνει την εμφάνισή της, έτοιμη να προσφέρει χαρά, αισιοδοξία και παιχνίδι στα μικρά παιδιά ΜΚΟ και νοσοκομείων. Σας θαύμασα και για την επιλογή του έργου αλλά και για την εκτέλεσή του, που ήταν ισάξια με αυτή επαγγελματιών που έχουν χρόνια εμπειρία»


Το παιδικό θέατρο είναι μια δύσκολη υπόθεση. Τα παιδάκια που δεν κουνήθηκαν από την θέση τους και που συμμετείχαν ενεργά στο έργο, ήταν το πιο ζεστό και αληθινό μπράβο για όλη την panDEMOnium.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Θα μπορούν να υπογράψουν «αρνητικές δηλώσεις»
Με πλειάδα καταξιωμένων στελεχών με μεγάλη εμπειρία στο χώρο


Σχετικά άρθρα

Η Θεατρική Ομάδα Ψυχικού ανεβάζει το έργο
Η σκηνοθεσία είναι του φαρμακοποιού Βασίλη Παπαπέτρου
Νέα παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα των φαρμακοποιών «Ψυχής Ίαμα»
10 χρόνια δράσης, 7 έργα σε 12 αίθουσες, πάνω από 8 χιλιάδες θεατές
Εγώ, η Κατερίνα Μαλακατέ
Φαρμακοποιός, συγγραφέας και γενικά βιβλιόφιλος
Οι κρυφές συγγένειες του φαρμακοποιού και του ηθοποιού
Η κ. Κάτια Σπερελάκη στον "Φαρμακευτικό Κόσμο"