Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η ομάδα Δερματολογίας της AbbVie κατέκτησε το «χρυσό»

17/5/2022 2:33:31 πμ
Στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με χρυσό βραβείο τιμήθηκε η ομάδα Δερματολογίας της AbbVie στα Αριστεία του 13ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management που διοργάνωσε η Ε.Ε.Φα.Μ.

Η διάκριση αφορά στην κατηγορία «Καμπάνια Νέου Προϊόντος» για την ολιστική επικοινωνιακή και marketing στρατηγική καμπάνια "Nothing is Everything”, που υλοποίησαν οι συνεργάτες του τμήματος Δερματολογίας της AbbVie για μία νέα, καινοτόμο θεραπευτική λύση για την ψωρίαση. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie, Πασχάλης Αποστολίδης σημείωσε ότι: «Η διάκριση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή και δικαίωση για την προσπάθεια της ομάδας της Δερματολογίας, η οποία με αφοσίωση, πνεύμα συνεργασίας και ενθουσιασμό εργάζεται καθημερινά για να υπερβαίνει τον εαυτό της και να πετυχαίνει, διαρκώς, υψηλότερους στόχους. Στην AbbVie μετράμε μία δεκαετία εντατικής προσπάθειας για να ανακαλύψουμε και να προσφέρουμε θεραπείες οι οποίες μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή των ανθρώπων που ζουν με νοσήματα που δυσκολεύουν την ποιότητα της ζωής τους. Στην Ανοσολογία και στη Δερματολογία βρισκόμαστε στην αιχμή της επιστήμης, ανακαλύπτοντας νέες θεραπευτικές λύσεις για να ενισχύσουμε την εμπειρία των ασθενών από τη διάγνωση έως την ύφεση των συμπτωμάτων τους».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος