Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η DEMO στην 24η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ 2024

24/1/2024 11:39:01 μμ
Στις 26 και 27 Ιανουαρίου στο περίπτερο 74
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η DEMO ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διημερίδα Καριέρας που διοργανώνεται για 24η φορά από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). 


Για δύο ημέρες, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, 10:00-18:00, εκπρόσωποι της DEMO θα περιμένουν τους ενδιαφερομένους στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρείας –υπ' αριθμόν 74– στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ώστε να τους ενημερώσουν για το επιχειρηματικό πλάνο και την κουλτούρα της εταιρείας αλλά και για τις ενεργές ευκαιρίες απασχόλησης.


«Αυτή τη στιγμή, στη DEMO απασχολούμε σχεδόν 1.500 εργαζομένους, ενώ με την περάτωση των έργων που υλοποιούνται στο πλαίσιο του επενδυτικού πλάνου, υπολογίζουμε πως έως το 2030 θα είμαστε μια ισχυρή αλυσίδα 2.700 ανθρώπων. Επενδύουμε στη χώρα μας, προσφέρουμε επαγγελματικά κίνητρα, συντελούμε στη δημιουργία πολυάριθμων θέσεων εργασίας. Η συμμετοχή μας σε πρωτοβουλίες και διοργανώσεις που μας φέρνουν σε άμεση επαφή με εξειδικευμένους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων θεωρείται κομβική για την κάλυψη αυτών», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κοτσίφης, HR Director στη DEMO ABEE.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώσεις στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας»


Σχετικά άρθρα

Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας
Νέο webinar για την υπέρταση, τη δυσλιπιδαιμία και τον καρδιαγγειακό κίνδυνο
Σε συνεργασία με τους Συνεταιρισμούς Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου, Νομού Έβρου και του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ
Astellas Ελλάδος: Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη
Υλοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου