Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

Οι συστάσεις εμβολιασμού σε ασθενείς με νεοπλασίες
Από την ομάδα της Θεραπευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα

Η COVID-19, η αυτοφροντίδα και ο μετασχηματισμός του φαρμακείου στο νέο πρόγραμμα ψηφιακών εκδηλώσεων της FIP

21/4/2021 2:21:46 μμ
Απευθύνονται στους φαρμακοποιούς όλου του κόσμου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 

Η Διεθνής Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP) ξεκινάει ένα νέο πρόγραμμα ψηφιακών εκδηλώσεων με στόχο να παρέχει στους φαρμακοποιούς όλου του κόσμου την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συμβάλλουν στο όραμά της. Το νέο πρόγραμμα με περισσότερες από 170 διαδικτυακές εκδηλώσεις περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής:

• COVID-19 - Συνεργασία για την πανδημία: Σειρά 13 εκδηλώσεων για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από την εμπειρία των ηρώων της COVID-19 (18 Μαΐου) και τα αποδεικτικά στοιχεία για τις θεραπείες (24 Αυγούστου) έως την αντοχή και την ποιότητα ζωής των επαγγελματιών υγείας (5 Οκτωβρίου), καθώς και την ανάκαμψη και την αποκατάσταση των υπηρεσιών μετά την πανδημία (12 Ιουλίου).

Διαμορφώνοντας το μέλλον της αυτοφροντίδας μέσω του φαρμακείου: Σειρά 18 εκδηλώσεων που ξεκινούν από τις 19 Μαΐου και θα αφορούν τον τρόπο με τον οποίο η αυτοφροντίδα πραγματοποιείται και εφαρμόζεται μέσω του κοινοτικού φαρμακείου, τις ανάγκες και τις προκλήσεις σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοφροντίδας αλλά και θέματα που σχετίζονται με την παιδεία, τις ψηφιακές υπηρεσίες και τη δυναμική της αγοράς. Επιπλέον εκπαιδευτικές εκδηλώσεις για την υγεία των παιδιών και των γυναικών.

Μετασχηματισμός φαρμακείου: Σειρά 21 εκδηλώσεων που είναι σε εξέλιξη και βασίζονται στους 21 στόχους που έθεσε η FIP το Σεπτέμβριο του 2020. Δίνονται πληροφορίες, κατευθύνσεις και τα απαραίτητα εργαλεία για κάθε στόχο ξεχωριστά.

Κάντε την εγγραφή σας για την επόμενη εκδήλωση με θέμα τις μεταδοτικές παθήσεις στις 29 Απριλίου εδώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από την ομάδα της Θεραπευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες






Σχετικά άρθρα

Τ. Χαραμή: Απαιτούνται παρεμβάσεις για τη βιωσιμότητα των φαρμακείων
Δηλώσεις μετά την συνάντησή της με τον αν. υπουργό Οικονομικών
Τεράστιο το ενδιαφέρον των φαρμακοποιών για τις νέες τεχνολογίες
Περισσότεροι από 1500 γράφτηκαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΚΠΑ