Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

FIP: Είναι καθήκον των κυβερνήσεων να αυξήσουν την εμβολιαστική κάλυψη μέσω των φαρμακείων
Η Ομοσπονδία ετοιμάζει κόμβο δεδομένων που αφορούν τα φαρμακεία όλου του κόσμου

Η Bristol Myers Squibb ισχυροποιεί την παρουσία της στην Αιματολογία

16/9/2020 1:51:07 μμ
Διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της με το luspatercept
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Bristol Myers Squibb (BMS) ισχυροποιεί τη θέση της στη θεραπευτική κατηγορία της Αιματολογίας, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιό της με το luspatercept, την πρώτη εγκεκριμένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση φαρμακευτική θεραπεία ενήλικων ασθενών με εξαρτώμενη από μεταγγίσεις αναιμία που σχετίζεται είτε με τη β-θαλασσαιμία ή με τα μυελοδυσπλαστικά σύνδρομα. 

Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία κατά της αναιμίας που θα συμβάλει στην ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, καθώς δύναται να μειώσει τη συχνότητα των μεταγγίσεων, στις οποίες πρέπει να υποβάλλονται.

Με αφορμή την έγκριση του luspatercept, η πρόσοψη και οι εσωτερικοί χώροι του κτιρίου της Bristol Myers Squibb Ελλάδος «ντύθηκαν» με εικόνες υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων, παραπέμποντας στη θεραπευτική δράση του προϊόντος.

«Η σταθερή πρόοδος που σημειώνουμε στον τομέα της Αιματολογίας, μας γεμίζει υπερηφάνεια, αλλά ταυτόχρονα ενισχύει την ευθύνη μας απέναντι στους χιλιάδες ανθρώπους με σοβαρά αιματολογικά νοσήματα, οι οποίοι στηρίζονται στις θεραπείες μας για να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και μακρόχρονη κληρονομιά μας στην έρευνα και ανάπτυξη αιματολογικών φαρμάκων, συνεχίζουμε να διερευνούμε νέες θεραπευτικές επιλογές», δήλωσε η Γενική Διευθύντρια της BMS στην Ελλάδα, Ελισσάβετ Προδρόμου (HEGR2005587-01 29 July 2020). 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αυτή της BMS-Celgene έσπασε όλα τα ρεκόρ
Και ποια τα σκευάσματα που θα συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας τους


Σχετικά άρθρα

Η Βίκυ Κουλιανού: το πρόσωπο της FITO+
Μια αποκλειστική συνεργασία στο χώρο των καλλυντικών
Bristol Myers Squibb: Σταματά τις δραστηριότητές της στον τομέα των ΜΗΣΥΦΑ
Το σκεύασμα Depon θα διατίθεται πλέον από τη ΒΙΑΝ στην Ελλάδα
YOUTH LAB: Silver βραβείο για τα Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches
Στα Best in Pharmacy Awards 2020