Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


FAMAR: Τιμητική διάκριση για τη συμβολή της στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία

6/2/2023 8:00:12 μμ
Η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας, τεχνογνωσίας και υψηλής τεχνολογικής εξειδίκευσης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στη FAMAR στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε το Τμήμα Φαρμακευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΕΚΠΑ. Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ανάδειξη της συμβολής της βιομηχανίας φαρμάκου στην Ελλάδα, τιμώντας εταιρείες που διαθέτουν (υπερ)πεντηκονταετή δραστηριότητα στην ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων και έχουν συμβάλλει στη αναπτυξιακή πορεία του κλάδου.

Ο Απόστολος Σαγιάκος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FAMAR στην Ελλάδα παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο και σημείωσε: «Πρόκειται για μια μεγάλη τιμή, καθώς η διάκριση αυτή έρχεται να αναγνωρίσει την πολυετή προσπάθειά μας να συμβάλλουμε στην εξελικτική πορεία της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, αλλά παράλληλα φέρει και το βάρος της ευθύνης να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε τον κλάδο. Παράλληλα είναι και μια ευκαιρία να αναδείξουμε την ιδιαίτερη σημασία της διασύνδεσης της φαρμακοβιομηχανίας με την ακαδημαϊκή κοινότητα, αλλά και τους νέους φοιτητές που αποτελούν το μέλλον για έναν κλάδο που το ανθρώπινο δυναμικό είναι στην πραγματικότητα και η προστιθέμενη αξία μας για τους πελάτες μας».

Υπενθυμίζεται ότι η FAMAR διαθέτει περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, υψηλή τεχνολογική εξειδίκευση, πελατο-κεντρική φιλοσοφία και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Μέσα από τη μακρά της εμπειρία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 120 πελατών, για τους οποίους παράγει ετησίως περισσότερους από 1.700 μοναδικούς κωδικούς προϊόντων που διακινούνται σε 80 χώρες παγκοσμίως, βάζοντας την Ελλάδα στο διεθνή χάρτη της βιομηχανίας φαρμάκου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών