Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

Επισκέψεις του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ για επιτάχυνση των διαδικασιών στις υπηρεσίες του Οργανισμού

9/8/2013 10:57:06 πμ
Ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Δημήτρης Κοντός πραγματοποίησε χτες επισκέψεις σε υπηρεσίες για να δει από κοντά τις δυσκολίες. Υποσχέθηκε βοήθεια στην προώθηση αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Η πρώτη αφορούσε το κατάστημα ΕΟΠΥΥ της Γλυφάδας που μετά την πυρκαγιά του Μαΐου στεγάζεται προσωρινά στις εγκαταστάσεις του ΙΚΑ, όπου και υποσχέθηκε να προωθήσει άμεσα το ήδη εγκεκριμένο νέο μίσθωμα ακινήτου, ενώ είδε από κοντά τις αντιξοότητες κάτω από τις οποίες δουλεύουν οι εργαζόμενοι εκεί.


Ηδεύτερη επίσκεψη αφορούσε τα τμήματα Περιφερειακής Διεύθυνσης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής. Εκεί το ζητούμενο ήταν η επιτάχυνση των διαδικασιών για την προώθηση αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΟΠΥΥ μέχρι το τέλος του χρόνου. Υπενθύμισε την άμεση προτεραιότητα που έχει δοθεί από το Υπουργείο στο θέμα και υποσχέθηκε βοήθεια σε επίπεδο προσωπικού ή υπηρεσιών που θα χρειαστούν για την ολοκλήρωσή τους.


Επίσης στις Δ/νσεις συζητήθηκαν και η επιτάχυνση, με προτεραιότητα στη διαφάνεια, στις εκκαθαρίσεις παροχών απευθείας προς τους ασφαλισμένους υπό το πρίσμα των παραβατικών συμπεριφορών που έχουν ανιχνευθεί και το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζή ως προς τη διαφάνεια λειτουργίας των Επιτροπών Εγκρίσεων.

 

Πηγή: farmakopoioi.blogspot.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ μίλησε σε πανελλήνια ενημερωτική συνάντηση για τη νόσο






Σχετικά άρθρα

ΙΣΑ: Διαμαρτύρεται για τα πρόστιμα λόγω συνταγογράφησης με εμπορική ονομασία
Και αμφισβητεί την εξειδίκευση των φαρμακοποιών στο φάρμακο
Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία για τα Κρίσιμα Φάρμακα
Διασφαλίζοντας την επάρκεια σε Ελλάδα και Ευρώπη
Εγκρίθηκε ο Ευρωπαϊκός Χώρος Δεδομένων Υγείας
Πρόκειται για ακρογωνιαίο λίθο μιας ισχυρής Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας, σύμφωνα με την Ευρ. Επιτροπή