Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Ενεργειακά αποδοτική η Genepharm με πιστοποίηση ISO 50001:2018

28/6/2023 12:54:20 πμ
Μια σημαντική αναγνώριση για την πολιτική της εταιρείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σημαντική αναγνώριση για την ενεργειακή πολιτική που εφαρμόζει η Genepharm αποτελεί η απόκτηση της πιστοποίησης ενεργειακής διαχείρισης ISO 50001:2018, αποδεικνύοντας πως η ενεργειακή πολιτική της Genepharm κινείται προς τη σωστή, περιβαλλοντικά υπεύθυνη κατεύθυνση.  Ειδικότερα, η Genepharm δεσμεύεται να ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας μέσω της αξιολόγησης ενεργειακών βελτιώσεων σε θέματα σχεδιασμού και τροποποίησης των εγκαταστάσεων, του εξοπλισμού, των συστημάτων και των διαδικασιών της. Επίσης, δεσμεύεται να καθορίσει, μετρήσει και επαναξιολογήσει τους σκοπούς και τους στόχους για τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας, καθώς και να βελτιώσει διαδικασίες και διεργασίες, στο πλαίσιο του οικονομικά και τεχνικά εφικτού.

Τα οφέλη είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη Genepharm: άμεση εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση λειτουργικού κόστους και κόστους παραγωγής, μείωση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου και κατά συνέπεια βελτίωση του οικολογικού και ενεργειακού της αποτυπώματος, είναι κάποια από αυτά.  Ο COO της εταιρείας, Ευάγγελος Αναγνωστόπουλος, δήλωσε σχετικά: «H απόκτηση της πιστοποίησης ενεργειακής διαχείρισης ISO 50001:2018 από τη Genepharm αποτελεί αναγνώριση της περιβαλλοντικά υπεύθυνης λειτουργίας τη εταιρείας και ταυτόχρονα το επιστέγασμα όλων των συντονισμένων προσπαθειών που κάναμε τα τελευταία χρόνια με απώτερο στόχο τη μείωση του ενεργειακού μας αποτυπώματος. Στρατηγική στόχευση της Genepharm θα αποτελέσει η συνεχής βελτίωση της ενεργειακής της απόδοσης, καθώς και η προσήλωση στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του πρότυπου ISO 50001:2018».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη