Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Διπλή Διάκριση του ΙΦΕΤ στα Healthcare Business Awards 2022

7/11/2022 2:23:48 πμ
Επιβραβεύτηκε για τη στήριξη της δημόσιας υγείας και της εθνικής προσπάθειας κατά της Covid-19
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με δύο βραβεία τιμήθηκε το ΙΦΕΤ στη φετινή εκδήλωση απονομής των Healthcare Business Awards. Το Ινστιτούτο απέσπασε το βραβείο SILVER στην κατηγορία Δράσεις, Ψηφιακά Μέσα & Υπηρεσίες για την αντιμετώπιση της Covid-19 (Preparation & Emergency Response), αλλά και το BRONZE στην κατηγορία Εθνική/Περιφερειακή Πρωτοβουλία για την Υγεία.

Τα δύο βραβεία επιβεβαίωσαν την αναγνώριση της σημασίας των δράσεων εθνικής εμβέλειας του Ινστιτούτου για τη στήριξη της υγείας, αλλά και την πρόληψη & αντιμετώπιση στη διαχείριση της πανδημίας. Παρά τις επιπτώσεις της Covid-19 στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, το ΙΦΕΤ στήριξε πολύπλευρα και ουσιαστικά την εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας εξασφαλίζοντας τη βασική νοσοκομειακή θεραπεία ρεμντεσιβίρης, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για τη λειτουργία ΜΕΘ/ΜΑΦ, αλλά και τα απαραίτητα υλικά για το εθνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Σωτηρίου σχολίασε: «Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό το θεσμό των Healthcare Business Awards. Αισθανόμαστε τιμή για την αναγνώριση και της δικής μας συμμετοχής με τα δύο φετινά βραβεία. Στόχος μας διαχρονικά παραμένει η προάσπιση της δημόσιας Υγείας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών σε κάθε ανάγκη τους και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συνέντευξη του Δρ Σταύρου Λαλά στην Άννα Μαρία Παπίρη
Σύμφωνα με τη διαφημιστική εταιρεία Strategy-Nest






Σχετικά άρθρα

Supplement Awards 2025: Επιβραβεύουμε υπεύθυνα προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής του καταναλωτή
Συνέντευξη του Δρ Σταύρου Λαλά στην Άννα Μαρία Παπίρη
5ο Athens ESG Forum: Από το Όραμα στη Δράση – Ο Χάρτης της Βιώσιμης Μετάβασης
Με κορυφαίους διεθνείς ομιλητές και πρακτικές λύσεις ESG για βιώσιμες, καινοτόμες και υπεύθυνες φαρμακευτικές επιχειρήσεις
ΣΘΕΒ: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο»
Ενημερωτική εκδήλωση στις 9 Μαΐου στη Λάρισα
Novo Nordisk Hellas: Συμμετοχή στον 16ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας
Από την ομάδα της εταιρείας «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον Διαβήτη / Run to Change Diabetes»