Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


DEMO: Συνεχίζει δυναμικά το πρόγραμμά της για την κοινωνική υπευθυνότητα

12/1/2022 5:07:38 μμ
Υποστηρίζοντας φορείς, ΜΚΟ, νοσοκομεία και κοινωνικά φαρμακεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η DEMO συνδέει την επιτυχημένη επιχειρηματικότητα με την κοινωνική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη και γιΆ αυτό επενδύσει στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της που φέρει τον τίτλο «Είναι Ευθύνη ΜΑΣ».

Σε απολογισμό του εν λόγω προγράμματος για το 2021, η εταιρεία επισημαίνει ότι:
  • α) ανέλαβε πρωτοβουλίες που στηρίζουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προμηθεύοντας δωρεάν με φάρμακα, υλικά και μηχανήματα αποκεντρωμένα ιατρεία νησιών, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, κοινωνικά φαρμακεία κ.ά.
  • β) ανακυκλώνει εντυπωσιακές ποσότητες πλαστικού και χαρτιού, ενώ διαχειρίζεται με δικά της μέσα τη συλλογή των στερεών αποβλήτων της και
  • γ) διασφαλίζει την καταγραφή των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα των εγκαταστάσεών της και εξοικονομεί ενέργεια από σύγχρονα συστήματα φωτισμού. 

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το 2021 η DEMO προχώρησε σε σημαντικές δωρεές σε φορείς και ΜΚΟ, στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης, στο Τμήμα Ασφαλείας της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη και στο Λιμενικό Σώμα Λέσβου, στο Λίβανο, στον οργανισμό ΑΡΧΕΛΩΝ για τη περίθαλψη θαλασσίων χελωνών και την επαναφορά τους στη θάλασσα. 

Επίσης βρέθηκε δίπλα στους πυρόπληκτους τον Αύγουστο με τη δωρεά οφθαλμικών σταγόνων NewSept Eyes στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο Αρχηγείο και σε τοπικά κλιμάκια του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και με την οικονομική υποστήριξη στο Σώμα Εθελοντών Κρυονερίου Αττικής για αγορές μηχανημάτων και εξαρτημάτων πυρόσβεσης.

Ακόμα, γιόρτασε τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση όντας ο Χρυσός Χορηγός στις λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης αλλά και χορηγώντας τη συλλεκτική έκδοση «Οι Ιατροί στην Παλιγγενεσία».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έκρηξη επενδύσεων και νέων εργοστασίων των φαρμακευτικών εταιρειών στην περιοχή
Για 10η χρονιά στέκει αρωγός σε δράσεις που προωθούν τον πολιτισμό






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος