Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


DEMO ΑΒΕΕ: 2 βραβεία Silver στη διοργάνωση «Manufacturing Awards 2020»

9/12/2020 12:49:46 μμ
Στην ενότητα «Επενδύσεις και στρατηγική»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το ένα αργυρό βραβείο της DEMO αφορά την κατηγορία «Σημαντική παραγωγική επένδυση», με το οποίο βραβεύτηκαν εταιρείες που τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιήσει σημαντική επένδυση είτε στη δημιουργία νέας μονάδας/ γραμμής παραγωγής ή στην ουσιαστική αναβάθμιση υπάρχουσας μονάδας/γραμμής παραγωγής.

Το δεύτερο αργυρό βραβείο απονεμήθηκε στην DEMO για την κατηγορία «Παραγωγικότητα και απόδοση», με το οποίο βραβεύτηκαν εταιρείες που έχουν αυξήσει την παραγωγικότητα, έχουν μειώσει τα κόστη παραγωγής, ενώ έχουν κρατήσει σε υψηλό επίπεδο την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Η Φαρμακοβιομηχανία DΕΜΟ τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις στις παραγωγικές της εγκαταστάσεις, είτε με τη δημιουργία νέων γραμμών παραγωγής και συσκευασίας είτε με την αναβάθμιση εξοπλισμών στις ήδη υπάρχουσες γραμμές παραγωγής.

Οι επενδύσεις της υπερβαίνουν το ποσό των 60 εκατ. ευρώ την τελευταία 10ετία (εκ των οποίων τα 20 εκατ. την τελευταία 4ετία), τόσο για την αύξηση της παραγωγικής της δυναμικότητας όσο και για την αυτοματοποίηση των παραγωγικών της διαδικασιών και των ελέγχων κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς οι νέες μονάδες παραγωγής στην εγκατάσταση στο Κρυονέρι βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2021.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι νέες πτέρυγες παραγωγής έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα cGMP των ΗΠΑ, προκειμένου να είναι σε θέση να υποστηρίξουν, στο μέλλον, την αγορά των ΗΠΑ. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος