Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Chiesi Hellas: Σειρά δράσεων για τις συνέπειες του καπνού στην Υγεία

21/9/2023 7:29:48 μμ
Στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος «We Act-Day»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Chiesi Hellas σχεδίασε και υλοποίησε και φέτος δύο δράσεις στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος «We Act-Day» (We Actively Care For Tomorrow), που ήταν αφιερωμένες στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος


Φέτος, με κεντρικό μήνυμα «Δώσε στον οργανισμό σου τις αναπνοές που του αξίζουν!», όλοι οι εργαζόμενοι της Chiesi Hellas συγκεντρώθηκαν σε ομάδες στο Πεδίον του Άρεως, συνομίλησαν με περαστικούς και τους ενημέρωναν για το πού μπορεί να απευθυνθεί όποιος ενδιαφέρεται να βελτιώσει την πνευμονική του λειτουργία αλλάζοντας συνήθειες, όπως σταματώντας το κάπνισμα, ενώ διένειμαν και σχετικό ενημερωτικό υλικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι με πρωτοβουλία και δράσεις της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας λειτουργούν σε κρατικά νοσοκομεία σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος.


Επιπλέον, στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η καλλιτεχνική ομάδα «Καρυδότσουφλο» παρουσίασε δωρεάν για το κοινό την παιδική θεατρική παράσταση «Το Παραμύθι της Ανάσας», μια συμβολική ιστορία για το κάπνισμα και τις εξαρτήσεις, η οποία απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας, με πρωταγωνίστρια την πολύτιμη πριγκίπισσα Ανάσα. 


Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Chiesi Hellas, Σταύρος Θεοδωράκης, ανέφερε: «Το πρόγραμμα We Act, για την ενίσχυση τοπικών κοινωνιών και την προστασία του περιβάλλοντος, αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας του Ομίλου Chiesi και εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του για βιώσιμη ανάπτυξη και δημιουργία αμοιβαίας ωφέλειας. Οι φετινές δράσεις εστίασαν στην υγεία των συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για τις σπάνιες και εξαιρετικά σπάνιες παθήσεις
Από δύο κορυφαίους Οργανισμούς






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών