Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Bristol Myers Squibb Ελλάδας: Υποστηρίζει έμπρακτα το γυναικείο προσωπικό της

1/11/2023 11:21:00 μμ
Ενημερώνοντας τους εργαζομένους για την εμμηνόπαυση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μια ακόμη πρωτοβουλία έμπρακτης υποστήριξης και ενδυνάμωσης του γυναικείου προσωπικού της, και όχι μόνο, ανέλαβε η Bristol Myers Squibb (BMS) Ελλάδας, διοργανώνοντας στις 23/10 εσωτερική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την εμμηνόπαυση. Στόχος της ενέργειας ήταν η ενημέρωση των εργαζομένων, γυναικών και ανδρών, για αυτήν την απόλυτα φυσιολογική βιολογική διαδικασία, η οποία όμως εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να περιβάλλεται από παρανοήσεις και προκαταλήψεις. 


Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εμμηνόπαυσης (18/10) από την Ομάδα Εργαζομένων B-NOW Greece, μέλος του παγκόσμιου Δικτύου Γυναικών της Bristol Myers Squibb B-NOW, με αποστολή να διασφαλίζει ότι όλες οι γυναίκες της εταιρείας έχουν ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης και συνεισφοράς στην αποστολή του οργανισμού.


Την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Αθανασία Παππά, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εμμηνόπαυσης και Επισκέπτρια Υγείας, η οποία μετέφερε τις γνώσεις και την εμπειρία της, προτείνοντας ταυτόχρονα τρόπους για να ξεπεραστούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες την περίοδο της εμμηνόπαυσης, με έμφαση στον τρόπο ζωής και τις υγιεινές συνήθειες. 


Η εκδήλωση ακολούθησε την πρόσφατη έναρξη της πρωτοβουλίας «Be My Support», η οποία παρέχει δωρεάν προϊόντα εμμήνου ρύσεως σε όλες τις γυναίκες της BMS και αποτελεί μέρος συνεχιζόμενων δράσεων για ένα εργασιακό περιβάλλον συμπερίληψης, με έμφαση στην ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ως πρώτης γραμμής θεραπείας για την αναιμία






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη