Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Bristol Myers Squibb Ελλάδας: Υποστηρίζει έμπρακτα το γυναικείο προσωπικό της

1/11/2023 11:21:00 μμ
Ενημερώνοντας τους εργαζομένους για την εμμηνόπαυση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μια ακόμη πρωτοβουλία έμπρακτης υποστήριξης και ενδυνάμωσης του γυναικείου προσωπικού της, και όχι μόνο, ανέλαβε η Bristol Myers Squibb (BMS) Ελλάδας, διοργανώνοντας στις 23/10 εσωτερική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την εμμηνόπαυση. Στόχος της ενέργειας ήταν η ενημέρωση των εργαζομένων, γυναικών και ανδρών, για αυτήν την απόλυτα φυσιολογική βιολογική διαδικασία, η οποία όμως εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να περιβάλλεται από παρανοήσεις και προκαταλήψεις. 


Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εμμηνόπαυσης (18/10) από την Ομάδα Εργαζομένων B-NOW Greece, μέλος του παγκόσμιου Δικτύου Γυναικών της Bristol Myers Squibb B-NOW, με αποστολή να διασφαλίζει ότι όλες οι γυναίκες της εταιρείας έχουν ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης και συνεισφοράς στην αποστολή του οργανισμού.


Την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Αθανασία Παππά, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εμμηνόπαυσης και Επισκέπτρια Υγείας, η οποία μετέφερε τις γνώσεις και την εμπειρία της, προτείνοντας ταυτόχρονα τρόπους για να ξεπεραστούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες την περίοδο της εμμηνόπαυσης, με έμφαση στον τρόπο ζωής και τις υγιεινές συνήθειες. 


Η εκδήλωση ακολούθησε την πρόσφατη έναρξη της πρωτοβουλίας «Be My Support», η οποία παρέχει δωρεάν προϊόντα εμμήνου ρύσεως σε όλες τις γυναίκες της BMS και αποτελεί μέρος συνεχιζόμενων δράσεων για ένα εργασιακό περιβάλλον συμπερίληψης, με έμφαση στην ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ως πρώτης γραμμής θεραπείας για την αναιμία


Σχετικά άρθρα

Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας
Νέο webinar για την υπέρταση, τη δυσλιπιδαιμία και τον καρδιαγγειακό κίνδυνο
Σε συνεργασία με τους Συνεταιρισμούς Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου, Νομού Έβρου και του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ
Astellas Ελλάδος: Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη
Υλοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου