Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Bayer Ελλάς: Συμπλέει με την Ομάδα Αιγαίου προωθώντας το δικαίωμα της ισότιμης πρόσβασης

21/5/2023 5:41:11 μμ
Η εταιρεία συμμετείχε στον 29ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Bayer Ελλάς υποστήριξε για εντέκατη χρονιά την Ομάδα Αιγαίου και συμμετείχε στον 29ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, που διενεργήθηκε από τις 4 έως και τις 14 Μαΐου 2023. Αυτή τη χρονιά, μεταξύ σειράς δράσεων και δωρεών εξοπλισμού, η εταιρεία παρέδωσε στους κατοίκους του μικρού νησιού της Ανάφης και ένα αξιόλογο έργο, με την κατασκευή μιας ράμπας για μη υποβοηθούμενη θαλάσσια πρόσβαση σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Η ράμπα αυτή δημιουργεί μια προσβάσιμη παραλία σε όλους, ώστε να απολαύσουν απρόσκοπτα τις εκπληκτικές ομορφιές της Ανάφης, ενώ θα ωφελήσει και τους κατοίκους, καθώς θα ικανοποιήσει τους επισκέπτες με κινητικά προβλήματα, αυξάνοντας τον τουρισμό στο μικρό νησί των Κυκλάδων και ενισχύοντας την τοπική κοινωνία. Επιπλέον, προωθείται με αυτόν τον τρόπο μια κουλτούρα κατανόησης, σεβασμού αλλά και ίσων δικαιωμάτων και ευκαιριών για όλους.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υποστηρίζοντας την ισότιμη πρόσβαση για όλους
Στην παραλία Γλύφα του Νότιου Πηλίου






Σχετικά άρθρα

Lavipharm A.E.: Νέα Πρόεδρος Δ.Σ. η Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου
Αποφασίστηκε και η διανομή μερίσματος μετά από 18 χρόνια
GENESIS Pharma: Διάκριση DIAMOND στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης-CR Index
Για τις επιδόσεις της στη βιώσιμη ανάπτυξη
Το VresMoo αριθμεί 100 φαρμακεία και συνεχίζει δυναμικά
Η ελληνική πλατφόρμα που συνδέει τα φαρμακεία με τους καταναλωτές