Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Atopy School Project σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

12/5/2025 5:39:04 μμ
Εκπαιδευτική ημερίδα από την εταιρεία NAOS και το PR Agency LMPR
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ομάδα της Naos, σε συνεργασία με το PR Agency LMPR και το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», πραγματοποίησε την Παρασκευή 04/04 μια εκπαιδευτική ημερίδα για τους παιδιάτρους της Κρατικής Κλινικής του Νοσοκομείου. 


Η εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα την ατοπική δερματίτιδα και την εξέλιξη της νόσου συντονίστηκε από την Ευανθία Μπότσα, παιδίατρο λοιμωξιολόγο και συντονίστρια διευθύντρια Α' Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου. Συμμετείχαν η Θεοδώρα Χούσου, παιδίατρος, επιμελήτρια Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου και η Ελίνα Ρεμουντάκη, δερματολόγος - αφροδισιολόγος, Επιμελήτρια Α', Α' Πανεπιστημιακής Κλινικής Αφροδισίων & Δερματικών Νόσων ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός», οι οποίες κάλυψαν θέματα σχετικά με την αναγνώριση, κατανόηση και καθημερινή διαχείριση της ατοπικής δερματίτιδας ιδιαίτερα σε ένα τόσο ευαίσθητο κοινό: τα παιδιά.


Επίσης οι παιδίατροι ενημερώθηκαν από την Ειρήνη Σπέγκα, Medical Manager NAOS Greece για τα προϊόντα της σειράς Atoderm από την Bioderma, καθώς και για την παγκόσμια κλινική μελέτη της Bioderma, η οποία πραγματοποιήθηκε πέρυσι με τη συμμετοχή Ελλήνων γιατρών. Η κλινική μελέτη, που παρουσιάστηκε στους παιδιάτρους, επικεντρώθηκε στα 20 περιστατικά που αφορούσαν παιδιά και στην αποτελεσματικότητα στη συγχορήγηση των προϊόντων Atoderm Huile de douche & Ιntensive baume. Οι συμμετέχοντες έλαβαν μια τσάντα Atopy School γεμάτη χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό από την Bioderma.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στα Beauty Stars Awards του Madame Figaro
Μέσω συμφωνίας με την Kaken Pharmaceutical






Σχετικά άρθρα

Στη μαύρη αγορά φάρμακα αξίας 65 εκατ. δολαρίων
H Interpol κατέγραψε ρεκόρ συλλήψεων
K. Patel (Roche Hellas): Η Ελλάδα σημείο αναφοράς για επενδύσεις στις βιοεπιστήμες
Οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες έχουν επενδύσει 246 εκατ. ευρώ σε Ε&Α κ.ά.
Τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Γαλανόπουλο
Από τον Όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Kenvue: Δημοσιεύει τη δεύτερη ετήσια έκθεση «Healthy Lives Mission»
Αναδεικνύει τη μείωση των εκπομπών και την ανάπτυξη πιο βιώσιμων καινοτομιών στα προϊόντα της