Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Amazon: «Ταχέως αυξανόμενη η ζήτηση υπηρεσιών υγείας από τα φαρμακεία»

31/10/2023 2:46:51 πμ
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας που μίλησε σε συνέδριο της FIP
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Αυξημένη είναι η ζήτηση για υπηρεσίες υγείας μέσω των φαρμακείων διεθνώς, καθώς ο πληθυσμός γερνάει και τα νοσοκομεία δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς. 


Αυτά ανέφερε εκπρόσωπος της Amazon των ΗΠΑ, ο VinGupta, από το βήμα του 81ου  Παγκόσμιου Συνεδρίου της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP), παρουσιάζοντας τις καινοτομίες που φέρνει η εταιρεία στον κλάδο των φαρμακείων.


«Το μέλλον της φροντίδας υγείας είναι αβέβαιο. Υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης και οι φαρμακοποιοί μπορούν να καλύψουν τα κενά των συστημάτων υγείας», είπε χαρακτηριστικά, υποδεικνύοντας ότι αυτή είναι η φιλοσοφία της AmazonPharmacy που θέτει στόχο να διευκολύνει τους ασθενείς να λάβουν την αγωγή τους και να τους προσφέρει μια εμπειρία παρόμοια με αυτή των οποιωνδήποτε άλλων ηλεκτρονικών αγορών. 


Ο ομιλητής καταλήγοντας τόνισε ότι ο κόσμος ακόμα δεν έχει πολύ εμπιστοσύνη στην ψηφιοποίηση της παροχής φροντίδας υγείας, ωστόσο παρουσίασε και στοιχεία που δείχνουν ότι όσο λιγότερο ασχολούνται οι ασθενείς με τη φροντίδα υγείας τους, τόσο υψηλότερα τους κοστίζει.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δημιουργήθηκε από τον Δήμο Πεντέλης
Εντάσσονται στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας






Σχετικά άρθρα

Απειλές για μηνύσεις «στέλνει» ο ΠΦΣ στη Merck
Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
Φ.Σ. Ηρακλείου & Ρεθύμνου: Σχεδιάζουν κοινές δράσεις με συλλόγους ασθενών
Θα ξεκινήσουν με την ορθή διαχείριση των οικιακών φαρμάκων
Ντροπή για τη χώρα οι ελλείψεις φαρμάκων στις τουριστικές περιοχές
Ειδική διαχείριση ζητά ο Κ. Βαρδιάμπασης
Δωρεάν εφαρμογή για τα εφημερεύοντα φαρμακεία
Δημιουργήθηκε από τον Δήμο Πεντέλης