Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Συμβουλές ομορφιάς

τελευταία νέα


Aegean Beauty: Προϊόντα που μυρίζουν Κυκλάδες

8/12/2015 11:20:47 πμ
Κοσμητικά προϊόντα χωρίς parabens, με καλλυντικές ιδιότητες, για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Προϊόντα που μυρίζουν Κυκλάδες, της Aegean Beauty και είναι ευεργετικά για την επιδερμίδα, ώστε να επιτρέπουν την καθημερινή χρήση, μπορούν να προμηθευτούν όσοι ενδιαφέρονται στο Christmas Market που διοργανώνεται στις 12 και 13 Δεκεμβρίου στο Politia Tennis Club οδός Αριστοτέλους 18, Πολιτεία-Κηφισιά, τις ώρες 10:00-20:00.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το AegeanBeauty θα βρίσκεται στο φετινό Christmas Market για να στηρίξει το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνος Κατά Του Νεανικού Διαβήτη και του Κυττάρου Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων.


Η Aegean Beauty είναι μια ελληνική, κυκλαδική εταιρία, με έδρα το νησί της Σύρου.

Τη δημιούργησαν τρεις φαρμακοποιοί, η Ελένη Αρμακόλα, η Αγγελική Καραμπούλα και ο Μάριος Ρούσσος. Η συνεργασία τους άρχισε το 2002, επειδή πίστευαν & πιστεύουν ότι οι συνεργασίες βοηθούν τη δημιουργικότητα και την εξέλιξη. Ο σεβασμός στο ανθρωπιστικό κομμάτι της φαρμακευτικής επιστήμης, το οποίο υπηρετούν στα φαρμακεία τους, σε συνδυασμό με την εμπειρία, που απέκτησαν στο πέρασμα του χρόνου, οδήγησαν στη δημιουργία της Aegean Beauty.

Το νησί δεν είναι τυχαία επιλογή. Είναι το φόντο της φύσης, που λειτουργεί ως βάση στην ιδιοσυγκρασία και των τριών.
Πρώτο βήμα ήταν η έρευνα για τη δημιουργία αυτής της σειράς, η οποία αποτελείται από προϊόντα φυσικής προέλευσης με βάση ενδημικά κυκλαδικά βότανα, κλινικά αποδεδειγμένα ως ασφαλή και αποτελεσματικά. Δεύτερο βήμα, η αναζήτηση και συνεργασία με καλλιεργητές για την προμήθεια βοτάνων της ελληνικής υπαίθρου.

Αν ανατρέξει κάποιος στο παρελθόν της κοσμετολογίας θα ανασύρει συνταγές και υλικά που προσφέρει το ίδιο το χώμα με μοναδικό έμπρακτο μηχανισμό τα ανθρώπινα χέρια. Καμία χημική επεξεργασία, καμία εργοστασιακή εμπλοκή.

Έτσι, σήμερα αντλώντας έμπνευση από τη φύση των Κυκλάδων, μας παρουσιάζουν με περηφάνια τη σειρά που δημιούργησαν από κοσμητικά προϊόντα χωρίς parabens, με καλλυντικές ιδιότητες, για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα. Προϊόντα που μυρίζουν Κυκλάδες, είναι ευεργετικά για την επιδερμίδα, ώστε να επιτρέπουν την καθημερινή χρήση, ενώ είναι φιλικά στο περιβάλλον.

Όλες οι λύσεις είναι στη φύση. Όλη η διατήρηση της ισορροπίας οφείλεται στη φύση. Γιατί να μην της δηλώσουμε την αξία που της αξίζει;

Εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, από θυμαρίσιο μέλι, φραγκόσυκο, λεβάντα, φασκόμηλο, ρίγανη, μαντζουράνα, κλεισμένα στις συσκευασίες Aegean Beauty.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια τέτοια φροντίδα έχει την εγγύηση της μακραίωνης σοφίας. Δεν είναι και λίγο αυτό.



Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

31/3/2024 9:33:35 μμTop Pharma Launches 2023
Η έκδοση που συγκεντρώνει τη δράση όλης της αγοράς για ένα ολόκληρο έτος
Παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και τα νέα λανσαρίσματα






Σχετικά άρθρα

Η εμβληματική Bepanthol Cream πρωταγωνιστεί σε… make up workshop
Με λαμπερούς καλεσμένους από τον χώρο του beauty & fashion
Οι τρεις τάσεις που διαμορφώνουν την αγορά του καλλυντικού το 2024
Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Mintel
«Αγάπησε το δέρμα σου και φρόντισέ το σε συνεργασία με τον δερματολόγο σου»
Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας της ΕΔΑΕ για τα αυτοάνοσα – αυτοφλεγμονώδη δερματικά νοσήματα
Τεράστια η αύξηση πωλήσεων για τα προϊόντα περιποίησης προσώπου
Σύμφωνα με τον ΠΣΒΑΚ το φαρμακείο αποτελεί το 2ο πιο δυνατό κανάλι διανομής