Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Θ. Κουτσούκης: Καλεί το κοινό να εμβολιαστεί έναντι της γρίπης

3/11/2021 10:24:33 μμ
Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Λάρισας εκτιμά ότι η διασπορά της θα είναι ανησυχητική
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Να αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη έναντι της γρίπης ζητά ο πρόεδρος του Φ.Σ. Λάρισας Θάνος Κουτσούκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο τοπικό κανάλι astra tv. Βασιζόμενος σε δεδομένα από κοντινές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Κροατία όπου έχουν εκδηλωθεί κρούσματα γρίπης και μάλιστα με το επικίνδυνο κυρίως για τους ηλικιωμένους στέλεχος Η3Ν2, ο πρόεδρος του Φ.Σ. Λάρισας εκτιμά ότι η διασπορά της γρίπης φέτος μπορεί να είναι ανησυχητική. 

Όπως είπε, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου αυξάνεται αν εμβολιαστεί όλο και περισσότερος κόσμος. Σήμερα έχουν γίνει περίπου 1 εκατομμύριο εμβολιασμοί, με το στόχο όμως να παραμένει στα 4 εκατομμύρια. Οι εμβολιασμοί μέσα στον Οκτώβριο έγιναν με αργούς ρυθμούς, είπε ο Θ. Κουτσούκης, ωστόσο τώρα συνιστά να αυξηθεί η κίνηση ώστε οι πολίτες να είναι προστατευμένοι εγκαίρως.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία, ο ΠΦΣ και ο ΕΟΦ
Η απόφαση βασίζεται στη δυσκολία μετακίνησης και στην αυξημένη επικινδυνότητα για τους εργαζομένους






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Λάρισας: Καταγγελία για ιστοσελίδα που πουλά φάρμακα
Έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία, ο ΠΦΣ και ο ΕΟΦ
ΕΟΠΥΥ: Εξυπηρετεί πλέον και τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
Οι συνταγές θα εκτελούνται με τους ίδιους όρους που ισχύουν για τους υπόλοιπους ασφαλισμένους
Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στις πληρωμές των φαρμακοποιών από το ΤΥΠΕΤ
Σήμερα αποζημιώνονται οι συνταγές Ιουνίου
Έρχεται μεγάλη αναβάθμιση των φαρμακείων της επαρχίας
Όσα συζητήθηκαν στο 9o Συνέδριο «Το φαρμακείο του αύριο»