Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


5ο Συνέδριο ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Φαρμακείο | Αύριο ένα νέο επάγγελμα

6/10/2021 3:50:19 μμ
«Ο πολύπλευρος ρόλος των φαρμακοποιών στη μετά-covid εποχή»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ διοργανώνει και φέτος το 5ο Συνέδριό του «Αύριο Ένα Νέο Επάγγελμα», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, διαδικτυακά, από τις 10.00 έως 16.00μμ.

Το αποτύπωμα που αφήνει στην παγκόσμια κοινότητα η νόσος Covid-19 και οι νέοι ρόλοι που καλούνται να αναλάβουν οι φαρμακοποιοί ως επαγγελματίες υγείας Πρώτης Γραμμής θα βρεθούν στο επίκεντρο της ατζέντας του Συνεδρίου με θεσμικούς φορείς και παγκόσμιους experts να αναλύουν, να περιγράφουν και να προτείνουν σκέψεις και ιδέες για τη μετεξέλιξη των φαρμακείων της κοινότητας.

Στόχος του φετινού Συνεδρίου είναι η πλήρης αποτύπωση των ιδιαίτερων αναγκών που δημιουργεί η πανδημία, η διαχείριση της νόσου αλλά και παράλληλα η αξιοποίηση της τεράστιας επιστημονικής γνώσης που αφήνει ως παρακαταθήκη για την εξέλιξη του φαρμακευτικού επαγγέλματος. Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες συζητήσεις είναι αυτή που αφορά την επανάσταση που φέρνει η τεχνολογία mRNA στις θεραπείες του αύριο.

Επιπλέον, στο Συνέδριο θα γίνει εκτενής διάλογος για τη θεσμοθέτηση και την αποζημίωση των υπηρεσιών στα ελληνικά φαρμακεία με τους ομιλητές να εστιάζουν γύρω από τους τρόπους υπολογισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και τη διασφάλιση της ποιότητας προς όφελος των πολιτών.

Η φετινή θεματολογία αφορά:

• Η Πανδημία και οι Υπηρεσίες Υγείας ανέδειξαν τον αναντικατάστατο ρόλο του Φαρμακείου

• Η Θεσμοθέτηση και η Αποζημίωση των Υπηρεσιών στα Φαρμακεία

• Ο σχεδιασμός της Υγείας αλλάζει παγκοσμίως. Ποια τα οφέλη για το Φαρμακείο;

• Η νόσος Covid-19 έφερε τα πάνω κάτω! Ποιες είναι οι καινοτομίες που αλλάζουν τη ζωή μας;

• Η επανάσταση που φέρνει η τεχνολογία mRNA στις θεραπείες του αύριο

• Το αποτύπωμα της Πανδημίας υπό μια άλλη διάσταση

Το Συνέδριο του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ πραγματοποιείται τα τελευταία πέντε χρόνια είτε σε φυσικό είτε σε διαδικτυακό περιβάλλον με τη συμμετοχή εκατοντάδων φαρμακοποιών και βοηθών φαρμακείου, στελεχών επιχειρήσεων, επιστημόνων και θεσμικών φορέων. 

Τα τελευταία δύο χρόνια, με σεβασμό στους περιορισμούς που επέβαλε η νόσος Covid-19, το Συνέδριο διεξάγεται διαδικτυακά με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που δίνουν τη δυνατότητα στους συνέδρους και τους ομιλητές να συμμετέχουν, να αλληλοεπιδρούν και να εκφράζουν άμεσα τα ερωτήματα και τις θέσεις τους. Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του ΠΦΣ και τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Βoussias και οι εκδόσεις Φαρμακευτικός Κόσμος.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος